Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Spelletjes om u tegen te zeggen

Spelletjes om u tegen te zeggen

3 minuten
25-07-2018
TOP Animation

Het is alweer weekend! Vanavond is er een kinderspektakel dus hoeven we niet te werken. Deze week hebben we heel veel gedanst, ben ik voor het eerst naar een enorm grote supermarkt geweest, heb ik super leuke campinggasten ontmoet en hebben we vooral spelletjes gedaan! Hieronder staan drie super leuke spellen van de afgelopen twee weken. (credits naar Céline).

Pokemon Go

Dit was echt een top idee. De kinderen werden in drie groepen verdeeld, elk met een eigen kleur pet. Ze kregen een kaart van de camping met stickers waar de pokemons te vinden waren en een doorzichtige bal als pokebal. Bij mij konden ze door binnen 2 minuten de opdracht (zaklopen) te voltooien een Evoli verdienen. Ik heb de kinderen nog nooit zo enthousiast gezien over een activiteit! Op het eind mocht de groep die het best samen had gewerkt een prijsje uitzoeken. Hierdoor deden alle kinderen de activiteiten erna veel beter hun best op bij elkaar te blijven, naar elkaar te luisteren etc in de hoop dat het zou helpen om te winnen.

Koh Lanta

Aka Expeditie Robinson maar dan natuurlijk de campingversie. Het was een familiespel dus het moest geschikt zijn voor alle leeftijden. Als eerst moesten de groepjes de 4 benodigdheden vinden om te overleven: vuur, water, rijst en kokosnoten. In de tweede ronde moesten ze zo snel mogelijk een puzzel maken. Het ene groepje deed er 10 minuten over, de andere 13 seconden (geen idee hoe ze dat hebben gedaan). Daarna gingen we met zijn alle naar een open plek voor de derde en vierde opdracht. Telkens mocht één groepje proberen in acht minuten zo veel mogelijk water van de ene bak naar de andere te krijgen met behulp van bekertjes. Om bij de andere bak te komen moesten ze obstakels van boomstammen, dennenappels en takken gemaakt ‘overleven’. De andere teams waren ondertussen aan het touwtrekken.

Hierna was er nog een bonusronde waar de teams mochten kiezen of ze mee wilden doen. Je moest met je groepje een tekst zien te ontcijferen, daardoor kwamen ze erachter waar de sleutel lag. Het eerste groepje dat de sleutel gevonden had, kon een kist openen en mocht een envelop kiezen. In de ene envelop stond dat ze 30 punten hadden gewonnen, in de andere dat ze 30 punten hadden verloren.

Waar is onze mascotte?

Vandaag deden we Cluedo met de kids. We hadden van zeven collega’s ‘wanted’ foto’s gemaakt en ze een zinnetje gegeven met wat ze als alibi moesten gebruiken. De twee groepen kregen gingen langs alle verdachten en moesten er achter zien te komen wie de dader was, welk wapen er was gebruikt en waar de mascotte op dat moment was. Toen ze hun antwoord hadden opgeschreven was de grote ontknoping. Langzaam deden we het luik van de snackbar open. Daar stond de dader met een deegroller in haar hand klaar om de vastgebonden Cyprien neer te slaan. De kinderen hadden bedacht dat ze als straf het zwembad in moest, dus de dader is haar straf niet ontkomen!

 

Morgen is het zo ver… ik moet de was doen…

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!