Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Souvenirs de Lenny

Souvenirs de Lenny

5 minuten
03-05-2017
Lenny de Vos

Vorige zomer heb ik weer met veel gezellige animateurs en animatrices mogen dansen en spelen op de camping. Ik heb hier heel veel leuke herinneringen aan, maar de animateurs en animatrices van Team4Animation ook! Een aantal van hen hebben een leuk stukje geschreven over hun (komende) tijd met mij op de camping. Lees je mee?

Renske Swarts

Deze zomer word ik eindelijk weer herenigd met mijn liefste knuffelvriend: Lenny. Ik heb er onwijs veel zin in om weer lekker met hem te dansen en springen. Soms is Lenny ook wel een beetje ondeugend, dan pakt hij mijn Lenny-pet af… Gelukkig geeft hij hem dan wel altijd weer terug. Ik heb afgelopen keer heel veel foto’s van mij en Lenny gemaakt: met Lenny op de golfkar, met Lenny in de miniclub, met Lenny bij het zwembad en met Lenny in de discotheek. Vergeet zeker geen foto met Lenny te maken want dit vindt hij erg leuk! Bovendien kun je hem net als ik in je kamer ophangen voor als je hem een beetje mist. Als ik naar hem kijk, verheug ik mij direct weer op mijn volgende zomer met Lenny!

Rodi Laanen

Dit is mijn eerste jaar dat ik mag werken als animateur op een camping in Frankrijk waar Lenny ook is. Ik kan niet wachten om naar de camping te gaan. Ik hoop dat Lenny en ik samen veel gaan dansen en knutselen. Stiekem ben ik wel een beetje zenuwachtig om Lenny te ontmoeten.

Yara Bosman

Vorig jaar stond ik als animatrice op een Lenny-camping. Wat een geweldige zomer heb ik gehad met Lenny en alle kinderen die dol waren op Lenny. Vrijdagavond was het altijd weer een feest als Lenny weer meedeed met de minidisco. Dan was ik als animatrice even niet de held, maar keken alle lieve kinderen op tegen Lenny en zijn danskunsten. Eigenlijk was Lenny de vriend van iedereen, van de kinderen en stiekem van alle ouders. En om niet te vergeten was Lenny afgelopen zomer mijn beste vriend op de camping en het leukste is dat ik heb dit jaar weer terug ga zien op camping Domaine de Massereau. Tot snel Lenny!

Lindsay Keyenberg

In mijn korte broek loop ik richting de bar van de camping. Daar zie ik achter de vriezer met ijsjes twee oranje oren, een groen t-shirt en een rode tuinbroek! Het is Lenny de Vos! Ik groet Lenny door hem een knuffel te geven en ik neem hem aan zijn hand mee naar de miniclub. Daar staan tientallen kinderen te wachten om Lenny ook te knuffelen. Achter die tientallen kinderen staan tientallen ouders met camera’s om van Lenny een foto te kunnen maken.

Op vakantie gaan op een camping is super leuk, lekker spelletjes spelen en lol maken. Dit wordt nog leuker als Lenny ook een paar dagen per week op visite komt op die camping! Lenny is lief, grappig en soms een beetje gek. Ik heb een hele zomer met Lenny mogen spelen, knuffelen en dansen! Want daar is Lenny een ster in, de dansjes van de minidisco! Lenny is mijn nieuwe beste vriend! Die van jou ook?

Anouk Seuren

Deze zomer heb ik het geluk om samen met drie andere animators aan Lenny’s zijde te mogen swingen. Waaah vierdubbel yay! Samen met Lenny de Vos gaan we de mooiste creaties maken in de – snel genoeg onze – coole miniclub. We gaan minidisco dansen tot we er bij neer vallen (beetje dramatisch maar oké). Dit wordt de leukste zomer ever met knuffels van Lenny en alle kinderen. Want ik bedoel.. wie vindt Lenny de Vos nou niet cool?!

Gwen Kappers

Vorig jaar mocht ik werken op een Lenny camping en dat was zo leuk dat ik daar dit jaar met veel plezier naar terugkeer! Lenny kwam regelmatig gezellig mee dansen met de minidisco en er waren momentjes om met hem op de foto te gaan. Alle kinderen keken daar altijd erg naar uit en vonden het echt een gemis als Lenny een keertje ziek was (omdat hij stiekem teveel ijsjes had gegeten!). Lenny was nog populairder dan de animateurs en kreeg dan ook dagelijks staaapels post van al zijn kleine vriendjes en vriendinnetjes, die hij dan beantwoordde met een vrolijke ansichtkaart. Een hoop kinderen slapen nog steeds met hun Lenny knuffel en kunnen niet wachten op hem volgend terug op de camping te zien, net als ik!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!