Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Soca Soca

Soca Soca

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

“Mieeeeeeeerol, Mieeeeeeerol!” “Neeheeeee, ze heet Merel.” “Echt niet, het is Mieeeerol.” “Maar Merel, waarom schrijf je je naam dan zo? Maar Merel, zullen we de Soca Soca nog een keer doen? Waarom heb jij bruine stipjes in je gezicht? Ik vind dat heel mooi. Mag ik de hele vakantie samen met jou en Amber hier blijven?”

Op die laatste vraag zou het antwoord zeker ja zijn als het kon, maar week 2, wauw! Vorige week zaterdag stroomde het hotel vol met kinderen. Het is niet te vergelijken met mijn eerste week hier. Het is zo leuk! Het begint nu allemaal te lopen, en ik geniet volop! Waar ik de vorige keer nogal baalde van mijn Frans, is dat nu een stuk minder. Veel kinderen en gasten spreken Nederlands.

De ene dag doe ik de miniclub en de andere dag doe ik alle sportactiviteiten. Qua sport staat waterpolo toch wel op nummer 1. Zo leuk om alle mensen zo fanatiek te zien. Lekker pootjebadend aan het zwembad. Na afloop er zelf ingegooid worden is dan ook niet altijd vervelend met 40 graden.

Afgelopen woensdag mijn eerste keer aquagym, tja.. wat zal ik daarvan zeggen.. 1 oudere vrouw en 2 kinderen. Het water hier is net te diep voor aquagym, dus ik stond daar heel enthousiast, met een hele grote glimlach net te doen of ik heel goed wist wat ik deed. Gelukkig namen ze mijn enthousiasme wel over, maar ik zal toch wat anders moeten verzinnen, want watertrappelend aquagymmen is niet ideaal..

Deze week ook begonnen met de minidisco! Alle kinderen dansen zo leuk met je mee, en altijd afsluiten met de Soca Soca (camping/hoteldans) met iedereen! Krijg je zoveel energie van! Voor of na elke activiteit dansen we de Soca Soca, iedereen danst mee, inclusief de volwassenen en al het personeel hier. Elke keer word ik weer helemaal vrolijk als de muziek begint! Gisteravond konden de meeste kinderen het al helemaal dansen, zo leuk om te zien. Je krijgt zo veel energie terug van al die lieve, vrolijke gezichten. Zeker als mensen vragen of je hier volgend jaar weer bent, en dat zij dan ook graag weer willen komen. De groep mensen van deze week gaan bijna allemaal vandaag weg, erg jammer, je bouwt toch wel snel een band met elkaar op. Kinderen wilden niet weg en konden niet stoppen met huilen omdat ze ons zo gaan missen. Toch wel heel jammer.. het waren allemaal zulke leuke mensen, waar je nu afscheid van moet nemen! Als ouders zeggen dat ze nog nooit zo’n leuk animatieteam hebben gehad, dat wij hun vakantie compleet hebben gemaakt, en dat hun dochtertje hier wel blijven. Dan maak je mij blij!

Nu is bijna het hele hotel leeg, dus het is weer heel rustig, de kinderen die de hele tijd dicht achter je aan lopen, je naam roepen of je ineens een knuffel geven zijn er niet meer.. Er komen vandaag weer nieuwe mensen, die hopelijk net zo leuk zijn, en daar gaan we ook een feestje van maken!

Ik kijk terug op een superleuke, drukke week, met veel knutselen, dansen, sporten en gezelligheid! Ik ben heel benieuwd wat volgende week gaat brengen! Kom maar op!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!