Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Serious Request!

Serious Request!

2 minuten
01-12-2014
Jeroen Fermont

Mis jij het ook zo erg? Het dansen van de minidisco, maskers maken met de kinderen, aquagymem, schminken en alle andere activiteiten die je de afgelopen zomer hebt gedaan. Stiekem verlang je er af en toe naar terug. Naar die blije gezichten als je een tijger van hun gezicht had gemaakt en de eigenlijk nog blijere ouderen na de aquagym. “Wat voelen we ons allemaal weer fris en fruitig zo op de vroege ochtend” is een van de anekdotes die ik zelf ingelijst heb.

Om dat gevoel weer één dagje terug te krijgen, organiseert Team4animation tijdens Serious Request op zondag 21 december in Haarlem een grote animatiedag. Net als vorig jaar gaan we kinderen schminken, maskers maken van de DJ’s in het Glazen Huis en vooral veel minidisco dansen. Alles natuurlijk tegen een (kleine) vergoeding ten behoeve van het doel van Serious Request 2014: meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.

21 december zullen we de gehele dag met zoveel mogelijk Team4Animationers aanwezig zijn in Haarlem om de kinderen blij te maken en zoveel mogelijk geld op te halen. Daar hebben we natuurlijk ook jou hulp bij nodig! Kan je erbij zijn, meld je dan snel aan via het Facebook Event. Klik, hier om je direct aan te melden 🙂. Bas Hageman – wie kent ‘m niet – zal dit hele dagje in goede banen leiden.

Ook als je er niet bij kan zijn, kan je ons natuurlijk helpen! Dit doe je door geld te doneren via de actiepagina van Team4Animation. Uiteraard zijn de giften van je ouders, buren, campinggasten en andere verwanten ook meer dan welkom!

Tot 21 december!

p.s.

Check ook het filmpje van afgelopen jaar in Leeuwarden!

[vc_video link=’https://www.youtube.com/watch?v=mIiGuQQU0iQ’]

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!