Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Schop onder m’n kont en…. gaan!

Schop onder m’n kont en…. gaan!

2 minuten
07-05-2015
Eline Bleker

Daar is hij dan! Mijn eerste blog van de vele blogs die ik deze zomer zal gaan schrijven, vers van de pers! Al sinds 5 VWO heb ik plannen om in de zomer als animatrice te werken op een camping, maar elk jaar had ik weer een ander excuus. Op vakantie met vriendinnen, introductieweek van de studie (welgeteld drie keer) en stiekem ook een klein beetje de zenuwen. Allemaal redenen waardoor ik het nog vier jaar heb uitgesteld.

Maar dit jaar ga ik ervoor! Eerst had ik een sollicitatiegesprek met Bart, waarin ik meteen hoorde dat ik was aangenomen! Ik was dolgelukkig en had er al helemaal zin in. Het was toen januari, dus de zomer zou nog wel erg lang duren.

Ik ben helemaal klaargestoomd……?

Gelukkig was het snel maart en dus tijd voor het trainingsweekend! Bepakt en bezakt stapte ik op de trein. Vol goede moed kwam ik aan op station Nijmegen en keek ik rond of ik nog meer mensen met grote tassen zag lopen. Gelukkig waren er meer meiden en was het eerste contact voor een onvergetelijk weekend al snel gelegd. Vier dagen lang werden wij vermaakt met workshops, spelletjes en dansjes, maar moesten wij ook elkaar vermaken. Ik heb veel geleerd en ben helemaal klaargestoomd voor een geweldige zomer op camping ……? Ja, goede vraag! Dat was toen nog helemaal niet bekend!

Nog 51 nachtjes slapen!

Gelukkig kreeg ik twee weken later een mail: ‘Het nieuws waar je op zat te wachten’. Mijn hart maakte een sprongetje en… JAAAAAA! Camping les Pécheurs is het geworden! Dit is de camping waar ik op het trainingsweekend een filmpje voor heb opgenomen en waarvan ik stiekem de website en de omgeving (de Côte d’Azur!) al helemaal had doorgespit!

Daarna heb ik snel alle papieren ingevuld, want ook dat hoort erbij. Gelukkig mocht ik ook iets leuks doen: mijn reis boeken! Op 26 juni vlieg ik naar Frankrijk een handige site om te checken Skyscanner! Langzaam ben ik mijn studie aan het afronden en aan het aftellen… Nog 51 nachtjes slapen en dan mag ik eindelijk het kind in mij loslaten!

Bisous!

Eline

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!