Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Road to France

Road to France

3 minuten
13-05-2016
Tessa de Boer

Laatst ging ik eens rondsnuffelen op het e-mailadres dat ik gebruikte toen ik in groep 8 zat. Enerzijds was de inhoud om je eens flink voor je kop te slaan, anderzijds was het compleet hilarisch. Ik zal jullie vertellen waarom!

Plot

Ik vond uiteindelijk wat ik zocht: een afschuwelijk gedrocht van een verhaal dat ik had geschreven toen ik een jaar of elf was. Het plot: ik en mijn twee vriendinnen waren supermodellen met een contract van een miljard met Chanel, maar omdat ik nog steeds droomde van die ene animateur drie jaar geleden ging ik terug naar de camping in kwestie om daar animatiewerk te doen, terwijl alle paparazzi ter wereld naar me zochten! Oscarwinnend materiaal dus, daar is geen twijfel over mogelijk.

2009

Waar haalde ik de inspiratie voor dit treinwrak vandaan? De onvergetelijke zomer van 2009 natuurlijk! Ik was een lief, onopvallend meisje van elf en ik had een hopeloze crush op de animator van mijn camping (Rolf, als je dit leest, heel soms kijk ik nog op je Facebook). Met mijn crush is het uiteindelijk niks geworden, maar aan die zomer heb ik wel wat anders overgehouden: een ambitie om net zo cool te worden als hij. Een ambitie om animatrice te worden.

Minidisco 2009 stijl

Minidisco 2009 stijl

En wauw, over een kleine twee maanden is het eindelijk zover! Gesolliciteerd (want eindelijk 18!), met vlag en wimpel aangenomen en de langste treinreis ooit gemaakt om naar het roemrijke Team4Animation trainingsweekend te gaan! En echt, wat was het geweldig.

Pure liefde

Oké, het was geweldig, maar ook een tikje vermoeiend. Ik heb bewondering voor mijn collega`s die tot 5 uur op hebben weten te blijven, en de volgende dag weer met een (ietwat gegrimaste) lach de campingdans dansen! Het hele weekend barstte van energie op het gebied van show, dans, lekker knutselen en sporten. Aquagym-meester Bas speelt trompetsolo’s op het uitsteeksel van een of ander eng landbouwwerktuig. Social media-mastermind Mitchel rent rond in een panty met een geknutselde fakkel om Olympische waxinelichtjes aan te steken. Lenny-Kelly hijst zich in een mascottepak dat je schijnt te vermoorden als je het langer dan 15 minuten draagt. Zo veel persoonlijkheden, zo veel info en zo veel K3 (pure liefde)!

Spot mijn regenboogje tijdens deze one minute of fame-selfie!

Spot mijn regenboogje tijdens deze one minute of fame-selfie!

Zo is de road to France is bijna voltooid! Ik ga nog een paar Franse films kijken om nog even de taalvaardigheid te smeren (“Amélie”, zwijmel), flink wat korte broeken inslaan en nog een paar uur aquagymmen voor mijn spiegel. Over een kleine zeven weken mag ik het gaan gebruiken in de Ardèche, waar ik twee maanden lang 300% ga geven!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!