Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Rennen, springen, vliegen..

Rennen, springen, vliegen..

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Van 10 uur in de ochtend tot 12 uur ’s nachts, 6 dagen in de week, 8 weken lang was ik fulltime animatrice. Ik had geen non-stop activiteiten maar wat deed ik dan precies tussen de activiteiten door?

Ochtend

’s Ochtend begint mijn eerste activiteit om 10 uur. Dat betekent dat mijn wekker begint te piepen om 8.30 waarna ik hem vervolgens het liefst weer uit sla… Ik pak wat yoghurt of een croissantje, en een kop thee. Ik neem de tijd. Ik bedenk vervolgens wat ik vandaag wil knutselen en wat voor spelletjes ik ga doen mocht er tijd over zijn. Ik doe mijn Team4animation shirtje aan, maak me klaar en ik sta om 9.45 in de miniclub! Let’s go!

Middag

Het is half 1, ben klaar met de miniclub en heb anderhalf uur vrij. Ik ga eerst naar het terrasje waar de andere animateurs ook zitten, en neem daar de tijd om wat te eten. De middagpauze is eigenlijk elke dag weer anders, of ik croste op en neer naar de supermarkt, ik zat nog na met wat kinderen of ik bereidde de middagactiviteiten alvast voor,  altijd genoeg te doen! Vervolgens stond ik om kwart voor 2 weer bij mijn vaste plek, de kinderen komen naar me toe en de miniclub kan weer beginnen!

Avond

Na de drukke middag-miniclub even vrij van half 6 tot 7. Meestal is dit korter aangezien ik toch vaak in het zwembad eindig. Deze pauze betekent eigenlijk opruimen, zwemmen en douchen. Vervolgens een halfuurtje een korte spelactiviteit en rond kwart voor 8 etenstijd! Dat was altijd heel relaxed… Geen gepruts met een campinggasstelletje of een afwaston, maar langs het buffet! En vervolgens je afwas dumpen in de bedrijfskeuken. Snel wat eten en omkleden en om 9 uur begint de avondactiviteit die duurt tot ongeveer 11 uur. Daarna alles opruimen, kinderen slaaplekker zeggen, eventjes wat drinken en het is zo 12 uur ’s nachts. Vaak nog even wat na drinken en ik duik mijn bed in, tijd voor de volgende dag!

Zoals je ziet, het kwam niet vaak voor dat ik niks te doen had. Ik vloog soms alle kanten op, en ondanks dat de pauzes dus niet altijd “pauzes” waren voelde de dagen toch best relaxed en vloog de tijd voorbij!

À bientôt!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!