Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Rennen, springen, vallen en weer opstaan!

Rennen, springen, vallen en weer opstaan!

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Een werkdag op een camping is niet zoals een werkdag achter je bureau op kantoor van 9-17. Zeker niet want jouw werkdagen op een camping zijn socialer, flexibeler en je leert om te gaan met rennen, springen, vallen en weer opstaan!

De ochtend 08:30 – 12.30

De miniclub begint om 10u dus mijn wekker liep elke dag om half 9 af. Lekker rustig wakker worden met de Franse zon al door mijn ramen schijnent. Meestal sta ik dan om 8.45 in de keuken om een heerlijk ontbijtje te maken. Goed ontbijten was een pré voor ik iets kon doen! Daarna een lekkere douche nemen, zodat ik fris en fruitig op weg was naar de miniclub. Om 9.45 was ik altijd in de miniclub om alvast wat spullen klaar te zetten en soms nog even een voorbeeld maken voor de kinderen. Om 9.50 kwamen vaak al de eerste ouders en kinderen binnen. Dan was het de eerste tien minuten ook hartstikke hectisch met inschrijvingen en tellen, want we mochten maar 30 kinderen per keer accepteren. Dus om 10.15 begonnen we meestal pas echt met de miniclub. Lekker knutselen, spelletjes doen en dan was het zo weer 12u. De ouders kwamen de kinderen weer ophalen. Wij moesten alles snel opruimen en poetsen want om 12.15 was het tijd voor de camping dans bij het zwembad. Zoals je wel kan raden ben ik van de 8 weken in totaal 3 dagen niet in het zwembad gegooid (daar moet je op voorbereid zijn)!

De middag 12.30 – 17.00

Na het dansen gingen we met z’n allen naar de mobile home om daar te eten. Mijn collega’s kookten vaak pasta en dan aten we met z’n allen samen. Om 14.30 hoefden we pas terug naar de miniclub om ons voor te bereiden. Soms ging ik dan na het eten even op bed liggen om te chillen of we zaten buiten in het zonnetje te kaarten. Om 15u begon de miniclub weer. Weer alle kinderen inschrijven en vaak begonnen we sneller met de activiteit dan in de ochtend, omdat er in de middag nooit 30 kinderen waren. Deze miniclub was vaak actief en we gingen dan ook naar het bos of speelveldje om spelletjes te doen. Om 17u was het tijd om alles weer op te ruimen.

IMG_1787Zoals je wel kan raden ben ik van de 8 weken in totaal 3 dagen niet in het zwembad gegooid.. #beprepared

De avond 17.00 – ???

En dan is het tijd voor het avondprogramma. De activiteiten verschillen per dag, maar meestal was om 19.30 minidisco en was van 17 – 19 vrij. Dan ging ik vaak op de zolder spullen zoeken voor de miniclub de volgende dag en alvast voorbereiden. Om 19.30 dansten we altijd met Carabouille (onze mascotte) een half uur lang met de kinderen. Om 20.15 waren we vaak klaar met onze laatste activiteit voor de kinderen. We gingen dan naar onze mobile home om even snel te eten en ons om te kleden/douchen. Om 21.30 stond het avondprogramma alweer op ons te wachten. Dit waren vaak soiree dansante of spelletjes avonden die wij organiseerden. De rest van de avond was je dus de gasten aan het vermaken, rondlopen om gezellig te kletsen etc. Als de verplichte activiteit er dan op zit, vaak rond een uur of 00.30, zaten wij vaak nog op het terras met de collega’s na te praten en te borrelen.

Dit was een ‘gewone’ dag uit het leven van een animatrice (moi)!

Tip: Niet op elke camping ziet een dag er zo uit!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!