Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Relatiecrisis

Relatiecrisis

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

We willen weten waar we aan toe zijn. Hoe moet het nu verder tussen ons? We willen je zo ontzettend veel geven, maar houd ons op de hoogte. En laat ons vooral niet vallen. Komt ‘ie: Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw – De camping, da’s waar ik van hou.

Oké, alle gekheid op een stokje. Ik help je met deze relatiecrisis. Het is niet de vraag of we samen zijn komende zomer (antwoord is JA), maar vooral hoe. Je hoeft geen slechte openingszinnen meer te bedenken als ‘Hey: Kom je hier vaker?’ of: ‘ Er is iets mis met mijn telefoon. Jouw nummer staat er niet in’ . Zeker niet, want je bent van harte welkom volgende zomer. En we komen er heus wel uit samen ;-).

Wat kun je zoal gaan doen komende zomer? Als je er vroeg bij bent en lang beschikbaar bent deze zomer dan is er heel veel mogelijk. Laat ons in ieder geval weten wat je graag zou willen. Zo kun je bijvoorbeeld terug gaan naar dezelfde camping. Een nieuwe camping kan ook. Ben je niet zo lang beschikbaar deze zomer? Ga dan invallen!

Ja! Ik wil terug naar dezelfde camping.
Laat het dan zo snel mogelijk weten. Nu kunnen we ten slotte nog kijken of dit mogelijk is met de campingbaas. Het werken op dezelfde camping heeft voor- en nadelen, kan ik uit ervaring vertellen. Het voordeel is dat je verder kunt gaan waar je gebleven was vorige zomer. Je kent iedereen al en zelfs een deel van de gasten zullen je herkennen. Misschien is het grootste nadeel wel dat de spanning eraf is. Je kent de reis, de collega’s en de goed lopende activiteiten. Mijn ervaring is dat één keer naar dezelfde camping helemaal prima is. Ga voor de derde zomer voor een nieuwe uitdaging, die zijn er genoeg:

Troubleshooter / Invaller
Heb je minimaal één jaar ervaring? Dan kun je ook terugkomen als invaller of troubleshooter! Wanneer je als troubleshooter gaat werken ben je langer beschikbaar en rijd je deels mee met een regiocoach en help je bij collega’s op de camping wanneer nodig. Ook val je in en zal je uiteindelijk het seizoen afmaken op een camping. Als je kort beschikbaar bent, kun je ook als invaller gaan werken. Je krijgt van ons de zekerheid dát je geplaatst wordt, maar je weet nog niet waar. In beide gevallen wordt je reis betaald. Je weet ten slotte niet waar je heen gaat…

Trainer
Wanneer je minimaal twee jaar ervaring hebt (soms mag het al eerder!) en in de zomer weer gaat werken voor Team4Animation, kunnen we je opleiden tot trainer. Je bent weer bij het legendarische trainingsweekend voor alle nieuwe collega’s en je deelt daar je kennis over het animatiewerk. Wie wil dat nou niet?

Regiocoach
Voorheen ook wel bekend als regiocoördinator. Hiervoor heb je minimaal 2 jaar ervaring nodig, spreek je uitstekend Frans en ben je een echte kilometervreter. Je bezoekt de campings en collega’s door heel Frankrijk en Italië en lost eventuele problemen op. Je krijgt natuurlijk een auto, telefoon en eigenlijk alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen, maar waar je ’s avonds eindigt is vaak onzeker. In ieder geval heb je altijd je tentje bij je om te kunnen slapen op een van de campings. Voordat je als regiocoach aan de slag gaat, krijg je bij ons een training en ben je bij alle trainingsweekenden aanwezig.

Wil je terugkomen? Of ken je iemand die super geschikt is voor animatiewerk? Laat het direct aan me weten door te mailen naar [email protected]. Wil je meer weten over een van de andere opties, bel of mail dan natuurlijk ook. Bart, Yvette en ik zijn al hard aan het werk met de werving en selectie voor komende zomer.

Trouwens. Ik heb iets om onze relatiecrisis goed te maken. Herinner je je nog die Parijs-Reis-Prijs? It’s back! Kom je weer voor ons werken? Dan maak je maar liefst tot drie keer kans op een reisje voor twee. Houd je mail in de gaten!

Jeroen

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!