Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Quand il pleut – Regenprogramma

Quand il pleut – Regenprogramma

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Het lijkt nu misschien niet nodig, de zon schijnt fel aan de hemel en je bent al flink verbrand. Maar schijn bedriegt… Om te zorgen dat je iets achter de hand hebt wanneer er een herhaling  van de horrorzomer van vorig jaar plaats vindt, hier het beloofde regenprogramma. Een aantal simpele ideeën die makkelijk uit te voeren zijn. Denk er wel om dat niet ieder spel op iedere camping ook daadwerkelijk mogelijk is, er moet wel ruimte zijn, want denk er aan VVV, veiligheid voortdurend voorop!

Bowlen04 Bowlen

Nodig:

 • 10 flessen met een klein laagje water
 • Kleine bal
 • Enthousiaste kinderen

Bowlen is makkelijk en je hebt maar weinig nodig. Zorg met veel kinderen voor twee bowlingbanen, anders vervelen ze zich snel. Het laagje water hoeft niet te hoog, gewoon zodat de fles niet bij het minst of geringste om valt. Laat alle kinderen net als bij echt bowlen 2 keer gooien. Haal tussen de worpen door de omgevallen flessen weg (dit kun je ook door kinderen laten doen). Afhankelijk van de tijd en de hoeveelheid kinderen kies je hoeveel beurten iedereen krijgt. Vaak hebben ze er rond 7 wel genoeg van, dus zorg dat je niet meer doet.

Jeux d’apéro

Kaartspelletjes: wie bouwt de hoogste toren van bierviltjes, pesten, poker (versimpelde versie)

Qu’est-ce que je dessine: Laat een kind naar voren komen om iets uit te tekenen op een groot vel papier of whiteboard (afhankelijk van je materiaal). Laat de andere kinderen raden wat het is, degene die het raadt mag vervolgens tekenen.

Bingo

Nodig:

 • Bingokaarten
 • Nummers (1-30)
 • Prijsjes

Op de ene camping zijn kinderen er zo op uitgekeken, op de ander spelen ze het de hele middag, maar een feit is dat bingo in Frankrijk een begrip is. Maak zelf een paar bingokaarten en zorg dat je fiches of gewoon papiertjes hebt met nummers. Deze kun je beide hergebruiken als je de kinderen papiersnippers op de kaarten laat leggen. Zorg voor een aantal leuke prijsjes voor de winnaars and let the game begin!

Indoor pingpong

Nodig:

 • Grote houten tafels
 • Pingpongbatjes
 • Balletjes

Dit is alleen mogelijk als je grote houten tafels hebt. Afhankelijk van de grote van je miniclub kun je besluiten wat voor soort pingpong je wilt spelen, maar vaak is het niet veilig om te rennen. Daarom is het beter ze te laten overspelen met of zonder net. Hou in je achterhoofd dat hoe leuk het ook is, veiligheid gaat altijd voorop!

Theater

Nodig:04 masker

 • Zelfgemaakte maskers
 • Enthousiaste toneelspelers

Niet op iedere camping komt theater zo goed van de grond, maar regen is een ideaal moment om het toch te proberen. Laat kinderen hun eigen maskers maken en geef ze daarna de vrijheid om hun eigen toneelstuk te bedenken.

 

WELKOM BIJ DE CLUB

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
 • Je slaapplek is een huisje op de camping
 • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!