Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Poging 1 tot een ‘snackable zomerblog’!

Poging 1 tot een ‘snackable zomerblog’!

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

2015-06-10 16 04 54 (00000002)

”300% geven!!”


Tout d’abord permettez-moi de me présenter: ik ben Julia Moolenaar, 18 jaar en geboren in Almere. Maar ondertussen ben ik al redelijk ingeburgerd in het Brabantse Rosmalen, naast (en nee niét IN) Den Bosch. Hier zou ik dan ook eigenlijk over, even checken, 2 weken mijn VWO-diploma in ontvangst nemen. Maarja, uhm, we stellen het nog een jaartje uit onder het mom van een paar vijfjes te veel op mijn eindlijst. *Minder prettig* en dubbel balen! Mijn stokbroodavontuur had namelijk al lang en breed begonnen kunnen zijn, maar nee, Julia moest en zou per se naar haar diploma uitreiking en meldde zich pas beschikbaar vanaf 10 juli.

Ondertussen houd ik me bezig met trompet spelen, zingen, winkelen, lezen, minidiscodansjes oefenen, vakantie vieren met vrienden en vriendinnen en rijlessen, mijn nieuwe hobby!

Ik wil al heeeel lang voor Team4Animation werken. Een hele zomer enthousiast, actief, sportief, muzikaal en een tikkeltje gek aan het werk onder het Franse zonnetje om alle campinggasten te entertainen! Moe maar voldaan in slaap vallen bij het geluid van de krekels, wakker worden door de zon die op het raam van mijn caravan schijnt en vervolgens de deur openslaan om omhelsd te worden door de geur van lavendel. Een heerlijk clichébeeld om bij weg te zwijmelen.

FB_IMG_1433795455343Nu ik eindelijk volwassen, uhmm ik bedoel 18 jaar ben, mag ik gaan ontdekken hoe dit dan allemaal écht in z’n werk gaat. Na een leuk en gezellig sollicitatiegesprek met Bart in Alkmaar, mocht ik begin juni naar het trainingsweekend in Boxmeer. Wauw, wat hebben we daar gelachen met z’n allen! 50 toppers bij elkaar, iedere (vroege) ochtend beginnen met minidisco, 20-jarigen die om hun moeder huilen tijdens de mini-club, workshops over de Franse cultuur, alle hilarische minutes-of-fame, aqua gym in de volle zon.. 4 dagen lang het kind in mij losgelaten én er ontzettend van genoten!!

Jaloersmakende foto’s van het uitzicht vanaf de Franse campings in de animatie-groepsapp.. Langzamerhand vertrekken alle leuke Team4Animationbs-collega’s richting het zonnige zuiden om daar te beginnen aan de zomer van hun leven. Achja, ik heb tenminste nog even de tijd om me druk te maken over welke koffer ik meeneem en dat Hollandse weertje heeft ook zo zijn voordelen: die heeeerlijk zachte, warme, blauwe Team4Animation trui kan in ieder geval gedragen worden en de minidisco CD overstemt die regen dus echt wel! (Misschien eens vragen of die CD ook mee mag tijdens mijn rijles :))

FB_IMG_1433795309276

Over 3 weken begint dan eindelijk ook mijn avontuur en mag ik samen met mede-Team4Animationer Sam aan de slag op Camping Domaine du Logis in het mooie Bretagne! Een camping waarop alles in het teken zal staan van grote vriend Lenny de Vos, laten we zeggen dat ‘ZIN IN’ een understatement is!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!