Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Pinterest en Instagram

Pinterest en Instagram

1 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Dat wij actief zijn op social media is vast niets nieuws voor je.  Je hebt vast wel eens een kijkje genomen op ons Facebook of Twitter account. Maar wij zijn actief op meerdere social media platformen. Namelijk LinkedIn, Youtube (o.a. de minidisco dansjes!), Google+ en sinds kort zijn wij ook actief op Instagram (@zomerjobs) en Pinterest.


We zijn dus altijd erg blij met leuke zomerfoto’s! Deze kan je sturen naar [email protected].

Pinterest
Op het Team4Animation Pinterest account  vind je diverse borden met foto’s van de campings, trainingen en zomerfoto’s van voorgaande jaren.
Als je even zonder inspiratie zit of wat handige woordjes wilt weten voor tijdens het sporten of de miniclub, kijk dan ook even op het Pinterest account. We hebben ook inspiratieborden aangemaakt met kleurplaten, maskers, lampionnen etc. Daarnaast ook diverse borden met sport activiteiten en daarbij ook de handige woordjes. En een bord over de Franse/Italiaanse cultuur.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!