Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Op mijn vrije dag naar Annecy!

Op mijn vrije dag naar Annecy!

3 minuten
04-08-2014
Jeroen Fermont

Kleine update: ik heb nog maar 2 weken hier te gaan.. Tijd vliegt als je eenmaal op je plek zit. Sommige dingen had ik van tevoren nooit gedacht dat ik dat ooit zou doen. Iedere week boodschappen, geld wat ineens op is, terwijl je denkt helemaal niet veel uit te geven doe je dat onbewust toch wel. Ieder ochtend stokbrood en croissantjes hakt er toch wel in, haha.

Het allerleukste wat ik tot nu toe in mijn vrije tijd hier heb gedaan is het fietstochtje naar Annecy, lekker winkelen daar en terrasjes pakken, de stad verkennen en het Fête du Lac vieren (feest van het meer). Met 70 minuten lang vuurwerk en ook nog super mooi, is dat hele andere koek dan oud en nieuw in Nederland. Het jammere aan deze dag was alleen dat het begon te regen en onweren terwijl iedereen al klaar zat voor het vuurwerk. Wij waren natuurlijk zo slim geweest om vuilniszakken te kopen, dachten wij. Maar dat viel toch tegen. We hadden beter paraplu’s en een zeil moeten kopen. Alles was zeiknat geworden, mijn tassen waren doorweekt. Daarna nog een paar uur in de kou zitten om het vuurwerk te zien (wat wel de moeite waard was). Een lesje heb ik nu wel geleerd: Neem als je de weersvoorspellingen ziet en het gaat regenen altijd een PARAPLU mee! Dan kun je in ieder geval iets droog houden.

Het allerleukste wat ik tot nu toe heb gedaan, terwijl ik aan het werk was, is toch wel met de kinderen knuffelen, loomarmbandjes/ringen krijgen, kleurplaten maken (ik voel me weer een kind!) en heerlijk buiten met de kids spelletjes spelen! Samen met de kinderen moet je er toch een leuke tijd van maken en het hun naar de zin maken, maar wat lopen er hier allemaal schatten van kinderen rond! Afscheid nemen is alleen niet zo mijn ding. Iedere week gaan er weer kinderen weg die elke dag bij je miniclub waren.. Samen met ze nog een keer op de foto (vragen aan de ouders of ze die door willen sturen!) en natuurlijk voor de laatste keer de minidisco dansen.  De kinderen hier kunnen dat tegenwoordig al zonder de animatrices. We hadden de CD aangezet op Hockey Pockey en meteen waren de kinderen aan het dansen ZONDER ONS! 😮 Maar wat konden ze het toch goed! Zo leuk om te zien dat ze er zoveel plezier in hebben. Dit soort dingen maken je minder goede buien dan toch weer goed!

Deze laatste 2 weken hebben wij er 2 stagiaires bijgekregen. Ze zijn Duits en zijn hier om hun Frans te verbeteren. Nu hebben we i.p.v. 3 mensen bij de miniclub er ineens 6 😮 Want er is een campinggast die ook graag wil komen helpen. Is super leuk, alleen jammer dat er niet zoveel kinderen op onze miniclub afkomen. Bij de minidisco hebben we er soms wel 35 en dan vraag je je af: waar zijn deze kinderen overdag?

Maar deze week staat er weer genoeg op het programma met dinsdag de ZOMERTOUR!  Dus vervelen doe ik me hier echt niet!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!