One week to go!

One week to go!

Over precies één week, woensdag 1 juli vertrek ik naar de Ardèche, het dorpje Laurac-en-Vivarais om precies te zijn. Camping Saint-Amand wordt de plek waar ik aankomende zomer in mijn eentje de animatie ga verzorgen. En oh mijn god, het wordt steeds enger nu het dichtbij komt.

School afronden, Frans oefenen, spullen verzamelen (de stapel die mee moet wordt steeds groter), de minidisco dansjes oefenen en ja, vooral ook Franse muziek luisteren.

Non, non rien n’a changé begint een favoriet te worden, niet omdat ik hem nou écht zo leuk vindt maar omdat ‘ie zo lekker Frans is. En alsof ik twee jaar op reis ga in plaats van twee maanden, wil ik iedereen nog even zien voordat ik wegga. Zondag gourmetten met de familie en maandag met mijn twaalf beste vriendinnen lekker uiteten. Want ja, eten, daar houden wij wel van!

De camping waar ik heenga is ongeveer 1070 km rijden. In eerste instantie zou ik met de bus van Eurolines gaan maar toen kwam een andere Team4Animationer met het geweldige idee om samen met haar auto naar de camping te gaan. Zij zit 20 km verderop op de camping dus samen rijden was niet heel onlogisch. Hartstikke gezellig dus!

Een geluk voor mij is dat mijn ouders al langs de camping zijn geweest op de terugreis van hun eigen vakantie vorige maand. Hierdoor heb ik al een beetje een idee van de camping en de eigenaren. Ook staat er al een fiets, mijn beddengoed en mijn eigen mini Albert Heijn op me te wachten. (Pannenkoekenmix, noedels, siroop, Unox worst en spaghettisaus zijn altijd handig voor wanneer je even niet naar ‘le supermarché’ kan.)

Ik zal proberen om iedere week een blog (én vlog, als het me lukt) te plaatsen, dus ik zou zeggen: houd mijn blog in de gaten want de beste verhalen komen natuurlijk nog!

Over de blogger
Jeroen Fermont
Jeroen Fermont

Hoi, ik ben Jeroen. Mede-Eigenaar van TeamAnimation. Wat begon als een simpele zomer eindig de in een échte verslaving. Nu ben ik zo'n 24/7 bezig om TeamAnimation met fantastische collega's beter te maken.

alle blogs van Jeroen
Vacature bij deze blog populair
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022