Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Ochtendwandeling

Ochtendwandeling

3 minuten
06-04-2019
TOP Animation

Tijdens de zomer van je leven doe je veel leuke activiteiten. Voetbal, speurtochten, miniclub, Splashdance en ga zo maar door. Een onbekendere activiteit is de ochtendwandeling. Dit kan komen doordat het niet mag van je baas, verantwoordelijkheid technisch gezien (check dit dus wel als je deze activiteit wilt gaan doen) of misschien komt het dat er geen leuke wandeling in de buurt is (wat ik nauwelijks kan geloven als je in Frankrijk werkt). Maar als deze twee dingen niet van toepassing zijn voor jou, waar wacht je dan nog op?


Ochtendwandeling?

Een ochtendwandeling is iets heel anders dan enthousiast rond schreeuwend over de camping kinderen vermaken. Het vereist een ander soort voorbereiding dan een show, een sport of een knutsel. Ten eerste moet je zelf de route die je wilt gaan lopen goed weten. Het zou zonde zijn als je verdwaalt tijdens een wandeling, wat mij dus ook nooit is overkomen (oke, misschien een keertje). Daarnaast moet deze wandeling niet te kort, en niet te lang zijn (ongeveer een uurtje) en moet het, natuurlijk, een leuke wandeling zijn en niet alleen langs een straat lopen. Daarnaast is het een pluspunt als er een mooi uitzichtpunt in je wandeling zit. Ook is het superleuk om informatie op te zoeken over de wandeling die je maakt. Misschien kom je langs oude kastelen, rivieren, watervallen etc. waar je leuke dingen over kan vertellen.


De doelgroep

Wat ook anders is aan een ochtendwandeling is de doelgroep. Over het algemeen heb je kinderen of pubers waarmee je knutsels, speelt of sport, maar voor deze activiteit zijn het over het algemeen volwassenen die je niet per se eerder heb gezien tijdens andere activiteiten. Zorg er daarom voor dat je op andere manieren promoot dan alleen het animatieprogramma en lijmen. Zorg voor extra posters, zodat ook de mensen zonder kinderen ervan af weten.

Heb je de wandeling goed voorbereid, informatie opgezocht, en goed gepromoot, dan kan de ochtendwandeling beginnen. En oh ja, vergeet ook niet de standaarddingen als een waterfles en een EHBO-doos, het zou jammer zijn als je op een berg staat en iemand geprikt is door een cactus en jij geen EHBO-doos bij je hebt. Dit is mij gelukkig nooit overkomen (oke, misschien een keer).

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!