Nu echt de laatste

Nu echt de laatste

3 Minuten
12 Jul 2016

Een paar dagen geleden schreef ik mijn eerste en laatste blog. Nu ben ik er echter nog een aan het schrijven, maar eigenlijk is deze vergelijkbaar met de vorige. De vorige kan ik namelijk niet meer openen. De USB-stick is kapot gegaan en daar stond deze op. Maar sinds wanneer kunnen USB-sticks kapot?! Dat heb ik echt nog nooit meegemaakt en ik ben er wel voorzichtig mee omgegaan. Goed, ik zal jullie vertellen waarom ik een paar dagen geleden mijn eerste en laatste blog geschreven heb.

Ik ben er namelijk uit, eindelijk! Ik ben nu al ruim twee weken op camping Vaubarlet waar ik sinds een week de animatie verzorg. Ik heb hier de emotionele rollercoaster, waar veel van mijn collega’s over geschreven hebben, al doorlopen en al van alles meegemaakt. Omdat ik al zoveel meegemaakt heb en vast nog veel meer mee ga maken, wil ik dat graag met jullie delen en het later terug kunnen zien/lezen. Op het trainingsweekend werden daartoe twee opties gegeven: vloggen of bloggen.

Ik heb het geprobeerd, om te vloggen. Ik heb ontdekt dat het niets voor mij is. Ik ben namelijk (lichtelijk) perfectionistisch en deed daarom over een shot van 5 seconden 45 minuten en dan was ik nog niet tevreden. Daarnaast hou ik er niet van om mijn hoofd de hele tijd achter mijn camera/mobiele telefoon te verstoppen en ben ik bang dat ik altijd net te laat ben met filmen als er iets leuks gebeurt op de camping. Aan het monteren van zo’n vlog wil ik me helemaal niet wagen, want dan komt mijn perfectionisme weer om de hoek kijken. Vloggen is dus niets voor mij, maar ik wil het zeker niet afkraken. Ik vind bijvoorbeeld de vlogs van mijn collega’s Jim en Lotte superleuk!

Dan het bloggen, wat ik nu dus eigenlijk aan het doen ben (voor de tweede keer!). Als ik zou bloggen, dan wil ik ook echt alles van me afschrijven. Ook mijn gevoelens en gedachtes, maar die bespaar ik jullie. De meeste zijn positief, maar ik hou ze liever privé of deel ze met iemand persoonlijk. Ik kan wel vertellen dat ook ik moet wennen, net zoals andere collega’s (blijkt uit onze Whatsapp-groep) en ik het erg fijn en gezellig vond dat Vera en Mitchel hier van de week onverwachts voor de deur stonden. Overigens lees ik wel veel leuke blogs van mijn collega’s, maar ik vind het leuk om gek te doen, anders dan anders. Ik hou er van mijn eigen draai te geven aan wat ik doe. En daar ben ik nu dus uit!

Screenshot 2016-07-12 at 10.38.50

Instagrammen

Ik vind het namelijk erg leuk om foto’s te maken en te delen met mensen. Ik heb dus automatisch vaak al veel foto’s. Daarnaast zeggen foto’s vaak meer of sneller iets dan woorden. Ik ben zelf privé al actief op Instagram (@margitruis), maar het leek me ook leuk om voor de camping op Instagram te gaan. De baas ook meteen blij, want dat is weer een stukje extra promotie en dat verdienen ze, want deze camping is echt supermooi en tot in de puntjes verzorgd! Ik ben vorige week begonnen op Instagram en deel mijn ervaringen/gekkigheid/knutsels/spellen/enzovoorts. Volg mij (en mijn animatiemaatje Rianne) nu dus op Instagram via: @campingvaubarletanimatie!

Zie jullie op Insta!

Over de blogger
Margit Ruis
Margit Ruis

Hoi, mijn naam is Margit en deze zomer kun je mijn blogs voor Team4Animation hier lezen.

alle blogs van Margit
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2021