Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Nog twee weken…

Nog twee weken…

3 minuten
20-08-2015
Tanja Schelbergen

Salut!

De één na laatste week is aangebroken. De afgelopen weken heb ik het super druk gehad met allerlei activiteiten en voorbereidingen etc.. hierdoor helaas weinig tijd gehad om te bloggen. Je suis desolé! Haha 🙂

Qua activiteiten is er in de miniclub wel wat veranderd. De witte tent is al wat meer versierd met tekeningen etc. maar doordat het vorige week veel geregend heeft zijn de tekeningen ook nat geworden en is de tent nu weer saai wit.. Deze week hebben we het thema indianen. Hiervoor ben ik in het weekend op internet gaan zoeken naar leuke knutselactiviteiten. We hebben deze week in de miniclub een tipi tent gemaakt met saté prikkers, karton en touw. Ook hebben we een dromenvanger geknutseld #zie fotos’s! Dit vonden de kinderen super leuk en hier zijn ze ook 2 uur lang mee bezig geweest!

Afgelopen zaterdag ben ik voor de tweede keer sinds ik hier ben van de camping af geweest en niet alleen voor boodschappen. Samen met mijn 2 animatiecollega’s zijn we naar Bordeaux geweest. Net buiten de stad zat een groot winkelcentrum genaamd: boetiek.. zo noemden ze het. Het was super groot met allemaal Franse merkwinkels, maar ook de H&M en de Zara waren er te vinden! Na het winkelen hebben we gegeten bij de KFC en hebben ze mij weer uit kunnen lachen om mijn Frans.. Vroeg zo’n meisje bij de kassa: iets met sausage. Ik dacht dus dat ze vroeg of ik er een worst of iets bij wilde (ik begreep er vrij weinig van). Wat bleek: ze vroeg of het zo goed was of dat ik nog wat wilde bestellen.. #jesuisneerlandaise

De laatste 2 weken zijn ingegaan en ik ben super blij als ik weer terug ben in Nederland, maar ik ga het hier vreselijk missen met mijn lieve collega’s en alle lieve gasten (gelukkig gaat iedereen op dezelfde dag als ik weg, of nog eerder). Hopelijk past alles in mijn koffer want afgelopen zaterdag heb ik iets teveel geld uitgegeven aan nieuwe kleren en dingetjes.. Anders moet ik gewoon 3 broeken aantrekken, 2 shirts en een vest en een trui. In de hoop dat het zondag 30 augsutus heel erg koud is! #duimen

Misschien tot de volgende blog vanuit Frankrijk en anders komt de volgende weer vanuit Nederland!

Bisous uit Bazas!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!