Nog twee weken…

Nog twee weken…

Salut!

De één na laatste week is aangebroken. De afgelopen weken heb ik het super druk gehad met allerlei activiteiten en voorbereidingen etc.. hierdoor helaas weinig tijd gehad om te bloggen. Je suis desolé! Haha 🙂

Qua activiteiten is er in de miniclub wel wat veranderd. De witte tent is al wat meer versierd met tekeningen etc. maar doordat het vorige week veel geregend heeft zijn de tekeningen ook nat geworden en is de tent nu weer saai wit.. Deze week hebben we het thema indianen. Hiervoor ben ik in het weekend op internet gaan zoeken naar leuke knutselactiviteiten. We hebben deze week in de miniclub een tipi tent gemaakt met saté prikkers, karton en touw. Ook hebben we een dromenvanger geknutseld #zie fotos’s! Dit vonden de kinderen super leuk en hier zijn ze ook 2 uur lang mee bezig geweest!

Afgelopen zaterdag ben ik voor de tweede keer sinds ik hier ben van de camping af geweest en niet alleen voor boodschappen. Samen met mijn 2 animatiecollega’s zijn we naar Bordeaux geweest. Net buiten de stad zat een groot winkelcentrum genaamd: boetiek.. zo noemden ze het. Het was super groot met allemaal Franse merkwinkels, maar ook de H&M en de Zara waren er te vinden! Na het winkelen hebben we gegeten bij de KFC en hebben ze mij weer uit kunnen lachen om mijn Frans.. Vroeg zo’n meisje bij de kassa: iets met sausage. Ik dacht dus dat ze vroeg of ik er een worst of iets bij wilde (ik begreep er vrij weinig van). Wat bleek: ze vroeg of het zo goed was of dat ik nog wat wilde bestellen.. #jesuisneerlandaise

De laatste 2 weken zijn ingegaan en ik ben super blij als ik weer terug ben in Nederland, maar ik ga het hier vreselijk missen met mijn lieve collega’s en alle lieve gasten (gelukkig gaat iedereen op dezelfde dag als ik weg, of nog eerder). Hopelijk past alles in mijn koffer want afgelopen zaterdag heb ik iets teveel geld uitgegeven aan nieuwe kleren en dingetjes.. Anders moet ik gewoon 3 broeken aantrekken, 2 shirts en een vest en een trui. In de hoop dat het zondag 30 augsutus heel erg koud is! #duimen

Misschien tot de volgende blog vanuit Frankrijk en anders komt de volgende weer vanuit Nederland!

Bisous uit Bazas!

Over de blogger
Tanja Schelbergen
Tanja Schelbergen

Hoi, ik ben Tanja. Ik kom uit Mierlo en ben al drie zomers lang animatrice voor Team4Animation. Het laatste jaar heb ik in een team op camping Paradis de Bazas gewerkt.

alle blogs van Tanja
Vacature bij deze blog populair
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022