Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Nog maar één nachtje slapen!

Nog maar één nachtje slapen!

2 minuten
09-07-2015
Daniek van Aarle

Tadaaa, mijn eerste blog! Morgen is het eindelijk zo ver, het moment waar ik lang op zat te wachten en waarover ik iedereen de oren van het hoofd praat. Ik ga eindelijk met de bus naar La France. Na een week spullen bij elkaar zoeken en inpaklijstje maken, zal ik morgen nog wel weer naar de winkel moeten om nog wat bij te kopen. Waaronder muggenspul, schiet me nu te binnen. Voor mijn verjaardag & examen heb ik een (mega) koffer gekregen, die ik zo meteen helemaal ga vol stouwen met spullen die ik denk nodig te hebben op mijn camping.En tsja, over mijn camping ben ik très enthousiaste! Ik ga morgenavond op reis naar La Grande Tortue en toen ik stiekem op street view alvast in de omgeving rondliep, kwam ik erachter dat je ook op de camping zelf rond kan lopen. Hoe cool is dat! Al snel ontdekte ik waterglijbanen en stond ik in een mega speeltuin, dus het gaat helemaal goedkomen deze zomer!

Stiekem is het best een beetje spannend, zo 7 weken naar het buitenland, maar ik denk dat mijn zenuwen wel weg zullen zijn na de eerste minidisco. Vanavond eerst mijn diploma-uitreiking en dan genieten van mijn laatste nachtje in mijn eigen bed.

Grandes bisous!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!