Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Nog een zomer animatiewerk?

Nog een zomer animatiewerk?

3 minuten
27-01-2019
Myrthe Frauenfelder

Niet één jaar, maar twee jaar en misschien zelfs nóg wel een jaar animatiewerk ik al voor het leukste bedrijf van Nederland. De kriebels om weer naar Frankrijk te gaan, blijven altijd in je onderbuik en als je de kans hebt om het te doen, kan ik alleen maar zeggen: ‘zeker gaan!’.

Voordelen

Nog een zomer in Frankrijk werken, levert fijne extra’s op. Tijdens de training wordt er meer aandacht besteed aan zelfstandigheid en leidinggeven. Je krijgt een animator buitenland 2 certificaat, wat betekent dat je kan aantonen dat je een nog betere animator bent dan dat je al was. Het meest fijne is, is dat ze je bij het bedrijf al kennen. Je behoort nu echt tot de Team4Animation-familie. De ‘campingmatchers’ weten heel goed wat bij je past en wat je kwaliteiten zijn waardoor je sowieso weer op een leuke camping terecht komt waar ze je hard nodig hebben.

Flexibel inzetbaar

Als ervaren kracht, ben je voor Team4Animation flexibel inzetbaar, wat een groot voordeel is. Zo hoefde ik niet minimaal zes weken te werken maar kon ik ook vijf weken naar Frankrijk en dat kwam mij dit keer heel goed uit (wel een beetje kort hoor..). Ook kan je (nog korter) werken als invaller. In deze functie kan je je snel aanpassen aan de nieuwe situatie, omdat je al precies weet hoe het animatiewerk gaat. Bovendien ben jij onmisbaar als het gaat om nieuwe animators motiveren en begeleiden.

Dezelfde of een andere camping?

Je hebt waarschijnlijk een geweldige zomer achter de rug. Ik vond het een heel moeilijke keuze om te beslissen of ik weer een zomer op dezelfde camping wilde werken of een andere camping zou proberen. Het beste voor mij werkte, om alle voor- en nadelen op een rijtje te zetten. De doorslaggevende factor bij mij was, dat het nooit meer zó leuk zou worden met andere collega’s als het jaar ervoor en dat ik bang was dat het tegen zou vallen. Het is toch altijd een gok, misschien dat het juist nog leuker was geweest … Maar dat zal ik nooit weten want ik heb uiteindelijk voor een andere camping gekozen. En dat valt bijna niet te vergelijken.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!