Nog een zomer animatiewerk?

Nog een zomer animatiewerk?

Niet één jaar, maar twee jaar en misschien zelfs nóg wel een jaar animatiewerk ik al voor het leukste bedrijf van Nederland. De kriebels om weer naar Frankrijk te gaan, blijven altijd in je onderbuik en als je de kans hebt om het te doen, kan ik alleen maar zeggen: ‘zeker gaan!’.

Voordelen

Nog een zomer in Frankrijk werken, levert fijne extra’s op. Tijdens de training wordt er meer aandacht besteed aan zelfstandigheid en leidinggeven. Je krijgt een animator buitenland 2 certificaat, wat betekent dat je kan aantonen dat je een nog betere animator bent dan dat je al was. Het meest fijne is, is dat ze je bij het bedrijf al kennen. Je behoort nu echt tot de Team4Animation-familie. De ‘campingmatchers’ weten heel goed wat bij je past en wat je kwaliteiten zijn waardoor je sowieso weer op een leuke camping terecht komt waar ze je hard nodig hebben.

Flexibel inzetbaar

Als ervaren kracht, ben je voor Team4Animation flexibel inzetbaar, wat een groot voordeel is. Zo hoefde ik niet minimaal zes weken te werken maar kon ik ook vijf weken naar Frankrijk en dat kwam mij dit keer heel goed uit (wel een beetje kort hoor..). Ook kan je (nog korter) werken als invaller. In deze functie kan je je snel aanpassen aan de nieuwe situatie, omdat je al precies weet hoe het animatiewerk gaat. Bovendien ben jij onmisbaar als het gaat om nieuwe animators motiveren en begeleiden.

Dezelfde of een andere camping?

Je hebt waarschijnlijk een geweldige zomer achter de rug. Ik vond het een heel moeilijke keuze om te beslissen of ik weer een zomer op dezelfde camping wilde werken of een andere camping zou proberen. Het beste voor mij werkte, om alle voor- en nadelen op een rijtje te zetten. De doorslaggevende factor bij mij was, dat het nooit meer zó leuk zou worden met andere collega’s als het jaar ervoor en dat ik bang was dat het tegen zou vallen. Het is toch altijd een gok, misschien dat het juist nog leuker was geweest … Maar dat zal ik nooit weten want ik heb uiteindelijk voor een andere camping gekozen. En dat valt bijna niet te vergelijken.

Over de blogger
Myrthe Frauenfelder
Myrthe Frauenfelder

In de zomer van 2017 heb ik 7 weken gewerkt als miniclubanimatrice op camping La Paille Basse vlakbij de Dordogne. Ook danste ik iedere avond de minidisco als een clowntje :). Vorig jaar kon ik op Lenny camping Le Coin Tranquille mijn energie kwijt waar ik het hele animatieprogramma mocht doen. Mijn zomers waren top en ik hoop dat ik jullie kan overhalen om ook een zomer (of meer!! ja ja ja) te werken voor Team4Animation.

alle blogs van Myrthe
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022