NK Mascotte 2016 met Lenny

NK Mascotte 2016 met Lenny

2 Minuten
18 May 2016

Wauw, wat heb ik toch genoten van het NK Mascotte! Vandaag was het eindelijk zover dat ik samen met Kelly naar Tilburg mocht om mijn beste dansmoves te laten zien en met iedereen op de foto te gaan.

Eenmaal in Tilburg aan gekomen mocht ik al snel mijn dansschoenen aandoen en gingen we met alle 23 mascottes het veld op. Als jouw naam werd omgeroepen mocht je naar het midden van het veld gaan en zo hard dansen als je kon. Ik heb de tuinsproeier, het winkelwagentje, de Grease-move, geshuffled en zelfs het Lennydansje gedaan! Helaas kwam ik net niet in de finale maar kon ik wel mijn mede mascottes aanmoedigen.

Na dit onderdeel hadden we even pauze om uit te rusten voor het volgende onderdeel. Al snel had ik vele nieuwe vrienden gemaakt waaronder Plutzke!

Het tweede onderdeel was de meet and greet. Met z’n 4e gingen we naar de plek waar de foto’s gemaakt zouden worden. De kindjes vonden ons erg leuk en bleven maar vragen om knuffels, high fives en foto’s!

Lenny de Vos met een familie

Mijn favoriete moment van de dag was het optreden van het Feestteam. Ze maakte er een feestje van op het veld en iedereen was aan het dansen. Met een vlaggetje in ons hand en de confetti die in het rond vloog hebben we een hele lange polonaise gemaakt.

Om half 5 was het tijd voor de mascotte run. We moesten zo hard mogelijk juichen en rennen. Natuurlijk heb ik in Vlakland veel getraind hiervoor en werd ik zelfs derde! Op het eindpunt werden de prijzen uitgereikt. Ook wij kregen een beker als aandenken mee naar huis.

Wat was me dit een dagje zeg, tijd om lekker te gaan slapen zodat ik weer fit ben voor de zomer!

Lieve groetjes van Lenny.

Lenny de Vos

Over de blogger
Lenny de Vos
Lenny de Vos

Hi allemaal, mijn naam is Lenny de Vos. Deze zomer sta ik 22 superleuke campings in Frankrijk, kom je ook langs?

alle blogs van Lenny
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2021