Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Seizoen 2015 is van start gegaan met de eerste animatietraining van het jaar, dus dat schreeuwt natuurlijk om een nieuwe blog! Na een topweekend belooft het alweer een super jaar te worden. Oranje is zó 2014, blauw is het helemaal vanaf dit jaar. Ook ben ik nu officieel eerstejaars-af en sta ik eigenlijk alweer te trappelen voor de zomer van dit jaar. Bring it on 2015, zomerwe’re gonna rock you!

2014

Ervan uitgaande dat alle nieuwelingen geen idee hebben wie ik ben en dit toch wel grappig vinden om te weten: mijn Team4Animation-leventje in een vogelvlucht waarin ik mijn eerste zomer draaide en een grote liefde verloor:

Training

Precies een jaar geleden volgde ik dezelfde training als die ik afgelopen weekend (voor een beetje dan) zelf gaf!

Naamproblematiek

Vanaf mijn eerste blog, waarin ik heel misschien iets te lastig deed over m’n naam, is een chronisch naamprobleem ontstaan rondom mijn naam. Dus nu voor de áller laatste keer: het is MitcheL.

961505_810296245724079_1698196241_n

Meggie 🙂

In een beetje een vlaag van ‘moet-ik-hebben’ kocht ik een auto voor mijn zomer op Camping La Plage et Bord de la Mer in Valras Plage. Toch werd ik stapel verliefd op Meggie. 
10269633_649456341808071_9206026991137963146_n

Au revoir

Op 26 juni vertrok ik samen met mijn campingmaatje Manon voor negen weken richting het zonovergoten Zuiden en kwamen we aan op de camping waar we een paar heftige, maar mooie weken hebben gehad.

IMG_8112

Dennie

Na een paar moeilijke momenten werd Manon overgeplaatst naar een andere camping, en maakte ik met Denise van de laatste drie weken een grote party!

IMG_8544

Meggie 🙁

Op de terugweg besloot Meggie om het even op te geven en stond ik samen met Denise en Manon voor 11 uur stil aan de zijkant van de Franse Route du Soleil… Meggie werd gemaakt, maar heb ik gelijk verkocht. Mijn eerste autootje was na krap vijf maanden alweer weg…

IMG_2948

Blogger van het jaar

Door al mijn verhalen via deze blog te delen, werd ik tijdens de reünie gekroond tot Blogger van het jaar 2014! 

10712488_698818703527239_4639036960852177916_o

Winterjobs

Ook in de winter blijf je actief, als je wilt natuurlijk, voor Team4Animation. Zo bezocht ik met een hele groep Serious Request in Haarlem en haalden we 500 euro op voor het Rode Kruis.

Trainer

En nu is het tijd voor het nieuwe seizoen en trainde ik (voor helaas maar een dagje) de eerste groep nieuwe animateurs! Het was vanaf moment één weer zoals vorig jaar en ik heb genoten als een malle. Komende drie trainingen mag ik ook aan de slag en zal ik naast wat workshops ook weer zorgen voor de aftermovie. Het belooft weer een awesome jaar te worden, handjes in de lucht voor Team4Animation.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!