Nieuwe campings voor de Lenny Club!

Nieuwe campings voor de Lenny Club!

3 Minuten
12 Mar 2018

Groot nieuws: Lenny heeft zijn vakantie geboekt! Hij is dit jaar te vinden op maar liefst 21(!) campings in Frankrijk. Om te zien op welke campings Lenny dit jaar aanwezig is, ga je naar zijn website. Voor nu vertelt Lenny graag zelf even over drie nieuwe Lenny campings: campings waar hij dit jaar voor het eerst naartoe gaat. Kom jij ook?

Camping Pomport Beach

Deze camping is werkelijk prachtig en ligt in het zuiden van de Dordogne. De camping ligt in een bosrijke en heuvelachtige omgeving, waar een vos zich natuurlijk prima vermaakt! Maar de omgeving is ook perfect voor een familievakantie. Vooral voor de echte waterratten onder ons is de camping geweldig. De camping beschikt over verschillende zwembaden waar je je helemaal in kan uitleven. Ook is er een directe toegang tot het meer met strand. Daarnaast ligt de camping in een omgeving waar je veel kunt doen zoals kanoën en historische grotten bezoeken.

Camping le Castelet

Deze familiecamping ligt in het zuiden van Frankrijk, in de Ardèche. Op deze gezellige camping kun je echt heerlijk relaxen. Lekker in een strandstoel met een boekje in de zon bijvoorbeeld. De camping is een viersterrencamping en ligt in een beboste omgeving. In de omgeving kun je veel aan buitensporten doen en er zijn erg gezellige stadjes in de omgeving te bezoeken. Zo kun je kanoën, mountainbiken en touren door de kloven. Maar er zijn ook heel veel activiteiten op de camping om aan deel te nemen. Op deze camping geldt: een leuke vakantie voor jong en oud.

Camping les Trois Lacs du Soleil

Camping les Trois Lacs du Soleil ligt in het hartje van de Alpen. ‘Trois Lacs’ betekent ‘drie meren’. Zoals de naam het al zegt is de camping omgeven door drie meren. Daarnaast is er ook een heel groot zwembad met een reuze glijbaan. Genoeg mogelijkheden dus om lekker te zwemmen en spelen in het water! De meren zitten vol met allerlei vissoorten en het is toegestaan om er te vissen. Na het vissen kan je genieten van een heerlijke pizza van het restaurant op de camping; ‘Pizzeria de la Plage’ genaamd.

Kom jij aankomende zomer naar één van de Lenny Club campings, als animateur of als campinggast? Bof jij even! Ik ben namelijk een hartstikke gezellige vos. Samen zullen wij van de zomer dansen in de Lenny-disco, knutselen bij Lenny Creatief, sporten en spelletjes spelen bij Lenny Sportief. Al met al wordt het een superleuke zomer met de Lenny Club!

Over de blogger
Lenny de Vos
Lenny de Vos

Hi allemaal, mijn naam is Lenny de Vos. Deze zomer sta ik 22 superleuke campings in Frankrijk, kom je ook langs?

alle blogs van Lenny
Vacature bij deze blog
Avontuurlijk animatiewerk

Avontuurlijk animatiewerk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022