Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Nieuwe camping, nieuwe kansen

Nieuwe camping, nieuwe kansen

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Na een goed sollicitatie gesprek, een leuk skype gesprek met de eigenaren en een geweldig vermoeiend trainingsweekend wist ik het wel zeker: dit wordt een fantastische zomer als enige animatrice op een kleine camping in de Dordogne.

En de eerste indruk viel niet tegen. Geweldige omgeving, mooie camping en vriendelijke campinggasten met de leukste kinderen.
Alleen kwam ik er al snel achter dat het niet zo goed klikt met de eigenaren. Waarom dat weet ik eigenlijk niet.
Mijn regiomanager is toen langs geweest en ik heb nog een week geprobeerd het beste uit de situatie te maken maar uit eindelijk heb ik een besluit moeten nemen: Op naar een andere camping!
Dit was beter voor mij en ook voor de eigenaren. Een andere animatrice zou op deze camping komen en ik mag naar een andere kleine camping in de Ardèche.

Nieuw avontuur

Een dag later stond Tim al op mijn camping om mij mee te nemen naar de andere kant van Frankrijk. We hebben er een gezellige road trip van gemaakt. Zo zie je nog eens wat van Frankrijk.
Ik had wat gemixte gevoelens over mijn vertrek maar toen ik in de auto van Tim zat wist ik wel zeker dat dit de beste beslissing was. Ondanks het minder prettig gedoe met de eigenaren heb ik ook zeker mooie momenten gehad de laatste week. Ik wilde door deze week zeker niet mijn zomer laten verpesten. Dus het animatie avontuur gaat door!

En dit avontuur heeft mij naar camping Albanou in de Ardèche gebracht. Ik werd meteen heel hartelijk ontvangen door de eigenaren en heb het gevoel alsof ik deel uitmaak van deze familiare camping. Het is hier rustig en ik hoop dat er nog wat meer kinderen komen maar ik ga er het beste van maken!

Dit wil ik nog even kwijt

Ik wil nog een laatste ding aan jullie meegeven. Als jullie net zoals ik niet op je plekje zitten door wat voor een reden dan ook, geef het gewoon aan bij jullie regiomanager. Daar zijn ze voor! En dan kan samen naar een goede oplossing worden gezocht.
Ik vond het ook eerst raar. Ik had ook nooit verwacht dat het niet zo lukken op mijn eerste camping. Maar ik ben blij dat ik uiteindelijk de knoop heb doorgehakt en nu op een andere camping ben beland.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!