Na regen komt zonneschijn

Na regen komt zonneschijn

2 Minuten
14 May 2014

Inmiddels ben ik al weer even in het regenachtige Nederland. Mistroostig fiets ik dag in dag uit met een extra broek in mijn tas naar mijn plaats van bestemming. Want een regenpak is voor losers. Na iedere fietstocht heb ik spijt. Zo’n regenpak van de Hema is vast een investering.

Nu moet ik toegeven dat het op de camping ook kan regenen. Ook in juli of augustus, ja. En dat stemt een camping direct een stuk minder gezellig. Moeders die zuchten dat ze de was niet droog krijgen. Vaders die vergeten zijn extra sokken in te pakken en dus alsnog noodgedwongen op hippe flipflops lopen (hebben ze daar nu het hele jaar voor gewerkt?). Kinderen die de paar vierkante meter van de tent wel hebben gezien en snakken naar een potje voetbal op een droog veld. Barbecues die niet aangaan, tenten die onderlopen en pubers die klagen dat ze op deze manier nooit een sigaret kunnen opsteken.

Om ervoor te zorgen dat deze stemming omgezet wordt in iets positiefs en de gasten niet massaal drie uur in de dichtstbijzijnde Intermarché blijven hangen, zorg jij natuurlijk voor wat actie! Niet iedere camping heeft een grote zaal voor activiteiten, maar gelukkig ben jij ontzettend creatief. Bij het barretje onder een afdakje kun je nog steeds de karaoke-set aansluiten. De minidisco CD doet het ook erg goed. En wat dacht je van een marathon kaarten/ganzenborden/wat dan ook? Een tekenwedstrijd organiseren (kunnen de kids lekker in hun eigen tent blijven als er ruimtegebrek is) is ook favoriet.
Mocht je zelf ook droevig gestemd raken, kun je altijd nog een feel good movie opzetten. Wel in het Frans natuurlijk (Nederlandse ondertiteling is toegestaan).

Dus je hoort het: regen hoort er helaas ook bij. Het grote voordeel is dat er een capuchon op jouw oranje Team4Animation vest zit. Is niet voor niets natuurlijk. Team4Animation denkt ook aan alles. Vergeet je je laarzen niet? Nee, niet die hippe met die glitterpailletjes. Je zou de Hema eens moeten bezoeken.

 

Over de blogger
Lieve Snijders
Lieve Snijders

Hé, ik ben Lieve en ik kom uit Breda. Al twee zomers lang werk ik voor Team4Animation en deze zomer ga ik wederom aan de slag als animatrice op een camping.

alle blogs van Lieve