Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Minidisco! De Haka dans

Minidisco! De Haka dans

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Als je een goede animateur of animatrice wil worden ontkom je er niet aan: minidisco dansjes. Toen ik ooit zelf werkte op de camping was het niet mijn meest favoriete onderdeel van mijn werk. Ik ging liever een voetbaltoernooi organiseren of gitaar spelen bij het kampvuur. Toch vond ik het steeds leuker worden. Zeker toen we met Team4Animation zelf onze eigen dansjes mochten verzinnen op het trainingsweekend en deze terug zagen in de zomer. De ‘Mueve La Colita’, de ‘Chocolate’ en natuurlijk de ‘Madison’ werd bijna op elke Franse en Italiaanse camping gedraaid. Jaar in, jaar uit. Dit vaak weer tot irritatie van de campingeigenaren (L’année prochaine, pas de ‘Chocolate’ Richard ou onne signe pas un contrat!).

Het blijven klassiekers voor ons. En als dan bijvoorbeeld op de Vakantiebeurs op een feestavond /netwerkgelegenheid de ‘Mueva La Colita’ wordt ingezet en ik al mijn medewerkers naar de dansvloer zie rennen, betekent dat voor mij ook: “Richard, mee doen!” Maar dat viel nog niet mee. Ik zat een paar keer flink mis (voet links in plaats van rechts, verkeerde kant oplopen, etc.) waardoor ik na afloop door verschillende mensen werd aangesproken: “Je wordt wel wat ouder Richard.”

Tja… what can I say? Ik kan het niet ontkennen dat ik ouder wordt. Maar in de basis kan ik het ook nog wel (denk ik/hoop ik). Daarom bij deze de vraag aan elke toekomstige animateur of animatrice van Team4Animation die deze zomer voor ons werkt, om – wanneer ze me spotten op de camping – om me aan de arm te trekken, mee te sleuren, te duwen, om maar die dansvloer op te gaan en mee te doen! Zo kan ik dit jaar weer flink oefenen.

En wat dit jaar dé campingdans wordt? We zijn er nog niet over uit. Het is nog vroeg en de CD’s moeten nog worden besteld. Daarbij zag ik laatst een leuk item op Editie.nl over Didi Dubbeldam en Jan van der Plas, de eigenaren van DD Company, het bedrijf waar wij onze minidisco CD’s bestellen. Leuk item! Bovendien zie je dat leeftijd geen issue is. Ze hebben voor komende zomer een nieuwe campingdans waarvan ze denken dat ‘ie het he-le-maal gaat worden! De ‘Haka’. Gebaseerd op een Nieuw-Zeelandse rugby dans. Wat vinden jullie er van? Is het wat? Of blijven we toch maar bij de ‘Chocolate’ in 2015? Ik ga in ieder geval thuis oefenen.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!