Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Mijn tweede jaar als entertainer bij TeamAnimation!

Mijn tweede jaar als entertainer bij TeamAnimation!

3 minuten
18-06-2021
Annelon Degger

Hi, mijn naam is Annelon! Dit wordt mijn tweede jaar alweer dat ik het leukste werk mag doen. Je komt op heel veel verschillende werkplekken terecht, daarnaast ontmoet je heel veel verschillende mensen. Voor mij persoonlijk voelt dit totaal niet als werken, omdat ik van de kinderen en ouders heel veel positieve energie terugkrijg.

Waarom ben ik animatiewerk gaan doen

Zelf stond ik vroeger als klein meisje op vakantie ook altijd mee te dansen bij het animatieteam, het was altijd mijn grote droom om later ook bij het animatieteam te mogen werken. Zo heb ik in juni 2020 de beslissing gemaakt om mij aan te melden bij TeamAnimation. Ik werd uitgenodigd voor een trainingsdag, daar had ik superveel zin in en het was echt heel erg leuk. Bij zijn is meemaken! Nadat ik bericht had gehad via de mail dat ik was aangenomen kon ik mijn geluk niet op, mijn grote droom was uitgekomen.


Mijn ervaring als entertainer

Ik heb mijn eerste zomer 5 weken gewerkt op een heel leuk park. Ik heb superveel geleerd tijdens deze zomer, van kidsclub tot let's dance en van spellen bedenken tot creatief denken. Later dat jaar in de herfstvakantie heb ik weer een week gewerkt in Noord-Holland. Ik vind het zo gaaf dat je met dit werk op zoveel verschillende plekken terecht komt! Ook heb ik weer met Pinksteren en Hemelvaart gewerkt en ook een week tijdens de meivakantie. De tijd vliegt echt voorbij en daarom geef ik aan iedereen de tip om echt van elk moment volop te genieten! (sidenote: Annelon heeft in 2020 gewerkt in Nederland, maar gaat in 2021 ook aan de slag in Frankrijk. Als je in Frankrijk aan de slag wilt, kan dit vaak alleen tijdens de zomer.)

Zomer 2021

Aankomende zomer mag ik eerst 4 weken aan de slag in Nederland, vervolgens ga ik twee weken werken in Frankrijk. En als afsluiting daarna nog weer een week in Nederland. Dit wordt mijn eerste keer in Frankrijk, ik vind het zeker spannend maar ik heb er vooral mega veel zin in! Het is een nieuwe uitdaging en het lijkt me erg leuk om ook animatiewerk in het buitenland te doen.

Hoe bereid ik mij voor?

Als ik te horen krijg waar ik ga werken dan bekijk ik altijd eerst de website, zodat ik al een beetje een idee heb hoe het park eruit ziet. Vervolgens kijk ik in de lijst die je krijgt toegestuurd met wie ik aan de slag ga, als je dat weet neem je contact met ze op. Zo kun je elkaar vast een beetje leren kennen. Ook maak ik altijd voor mijzelf een lijstje met wat ik allemaal mee moet nemen, zeker als je voor een langere tijd weg gaat.

Ik kijk erg uit naar de zomer en ik kan niet niet wachten om alle ouders, kinderen en andere campinggasten aan het lachen te maken en de tijd van hun leven te bezorgen! Wist je dat je je nog kunt aanmelden om animatiewerk te gaan doen deze zomer?

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!