Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Met de paplepel ingegoten

Met de paplepel ingegoten

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Deeeuuuur diiiicht! Ruim je kamer op, hang je jas op, gooi je was in de wasmand. Herkennen jullie dit ook van je moeder? Nou, zo was mijn moeder ook toen ik nog thuis woonde…

Totdat ik zwaar geïrriteerd was en ik dat niet meer kon aanhoren, deed ik uiteindelijk toch maar wat ze zei. Maar dat ik de deur achter me dicht moest doen was ik natuurlijk na 5 minuten al ‘vergeten’. Maar mijn moeder hield vol en bleef het gewoon herhalen.

Inmiddels ben ik al 9 jaar uit huis en heb ik een zoontje van 2 jaar. En het is mijn moeder gelukt, ik doe altijd de deur achter me dicht en hang mijn jas aan de kapstok. Als mijn vriend de deur open laat staan, dan hoor ik mezelf ook zeggen: ”deeeuuuur diiiicht”. En mijn zoontje leer ik al dat hij zijn jas op moet hangen. Het duurde even, maar nu begrijp ik mijn moeder. Sterker nog, ik ben inmiddels zelf een expert in mensen achter de broek aan zitten.

Sinds ik bij Team4Animation werk mail en bel ik namelijk dagelijks  naar medewerkers voor een kopie van het paspoort, je paspoort is verlopen, stuur je intentieverklaring, stuur je contract, ik heb nog geen reisgegevens, wat is je kledingmaat etc. En dan gebeurt dit niet 1x, nee er volgt regelmatig een reminder of een telefoontje. Ben ik dan een vervelende stalker? Of ben ik dan gewoon even je surrogaat moeder die helpt met opvoeden?

Ik weet het niet. Ik weet alleen dat het eindelijk tijd is om dit te doorbreken. Vanaf nu heeft elke medewerker een eigen account en daarmee hebben je nu zelf de verantwoordelijkheid dat alle gegevens compleet zijn. Dus vul je gegevens als de wiedeweerga in en volg mijn mailtjes snel op, dan heb je 1 lastige moeder minder!

blogyvette

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!