Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Memorabele Momenten

Memorabele Momenten

8 minuten
21-08-2016
Andrea Seegers

Hallo! Mijn naam is Andrea en ik werk deze zomer voor 7 weken op camping Voiles d’Anjou. Een camping in het westen van Frankrijk in het mooie plaatsje Les Rosiers-sur-Loire, gelegen tussen Saumur en Angers. Ik was van plan om te gaan vloggen, maar mede door mijn slechte internet en het vergeten van een kabeltje, heb ik bedacht om een aftermovie te maken. Wel leek bloggen mij ineens erg interessant. Dus bij deze mijn allereerste blog:

Memorabele Momenten

Slangen maken voor Tarzan!

Slangen maken voor Tarzan!

Het moment dat je zonder dat je het door hebt al bij aankomst je baas hebt ontmoet, maar omdat er een andere naam op het informatieblaadje stond je geduldig staat te wachten op je baas tot het moment dat die ene man als baas wordt voorgesteld tijdens de welkomstborrel.. oeps!

Het moment dat je subtiel de derde zoen verbergt nadat blijkt dat je hier maar twee zoenen geeft.

Het moment dat tijdens je aquagymles ineens het hele zwembad vol staat! Wow ik doe iets goed volgens mij!

Het moment dat je erachter komt dat ze hier in Frankrijk een liedje hebben waarbij ze alle maanden langsgaan en wanneer ze bij jouw geboortemaand zijn jij een glas wijn moet ineen keer leeg moet drinken.

Wanneer je er vervolgens achter komt dat je bazin dit deed op een nuchtere maag en enorm aangeschoten werd.

Perfecte picknickplek gespot

Perfecte picknickplek gespot

Wanneer de 2 kinderen die altijd overal gingen picknicken ineens 2 meter naast je huisje zitten.

Wanneer je ineens bardienst moet draaien en geen idee hebt hoeveel alles kost, waar alles in moet en ook nog alles in het Frans is.

Het moment dat je net lekker in bed bent gerold en je ineens een beest over het plafond ziet lopen. Je dit beest vervolgens probeert te vergassen maar die doodleuk omlaag valt ergens op je bed..

Het moment dat je baas en bazin je dolgraag terug hebben volgend jaar!

Watergevecht

Watergevecht

Het moment tijdens het watergevecht waar ineens alle kinderen in hun gedachten afspreken dat ze allemaal op jou gaan gooien.

Het moment dat je bijna je keukentje laat afbranden. Geen verder commentaar.

Het moment dat je collega speciaal voor jou helemaal met je naar de supermarkt rijdt. Wat in eerste instantie een rij met me mee was werd een ik breng je wel even op en neer en blijf ondertussen in de auto wachten..

Wanneer je ineens in plaats van een miniclub een ritje met de ambulance naar het ziekenhuis hebt omdat je moet vertalen.

 

The minutes of fame aan het eind van de week wanneer iedereen een foto en een knuffel wil.

Het rare spelletje met de koe, waarin je zegt ‘je suis la vache, avec 1 tache, qui tache, numero 7 et j’appelle la vache, avec 2 taches, qui tache, numero 3’ Wanneer je een fout maakt krijg je een uiteinde van een kurk waar een aansteker naast is gehouden op je voorhoofd, die een zwarte vlek veroorzaakt, waardoor je moet bijhouden wie hoeveel vlekken heeft.

les taches

les taches

Dat moment dat je midden in de week even je stem kwijt bent. Heel handig voor de miniclub en voor de aquagym.

Het moment dat je hebt besloten om bij de bingo het woord ‘hottetottetentententoonstelling’ te gebruiken wanneer iemand een volle kaart heeft (vooral de Franse uitspraak is geweldig).

Dat moment dat je zonder richtingsgevoel alle bezienswaardigheden van de stad per ongeluk ontdekt.

Het moment dat je tijdens de eerste karaoke barbie girl zingt met je Franse collega en dit vanaf dat moment iedere karaoke moet doen.

‘tu fais quoi?’ geen verdere uitleg nodig.

Dagje Nantes, hier met Sophie!

Dagje Nantes, hier met Sophie!

Het moment dat wanneer je met iemand afspreekt je zoveel te vertellen hebt dat je langs alle winkels doorloopt en allemaal haltes mist in de bus.

Het moment dat het gaat regenen tijdens de miniclub, maar je een enorm cool spel met ballonnen bedenkt.

Het moment dat je eindelijk weet wie nou Frans en wie nou Nederlands is en vervolgens Frans begint te praten tegen de Engelse kinderen.

Of het moment dat de groep is opgesplitst waardoor je alleen Nederlandse en Engelse kinderen voor je hebt en dan Frans begint te praten..

Het moment dat je baas bedenkt dat alle takken die ze de afgelopen weken hebben afgehakt wel kunnen verbranden 10 meter van je huis af…

Het moment in Angers dat je een motor op volle snelheid tegen een hek aan ziet vliegen. Heftig!

Het moment dat mensen denken dat je Frans bent, dus ze in gebrekkig Frans beginnen te praten waarna jij mooi in het Nederlands antwoord geeft.

Die ene keer in de week dat je naar de andere kant van de camping loopt voor de wc..

Romantisch diner met Renske

Romantisch diner met Renske

Dat moment dat je bij de Loire gaat eten en aan alles gedacht hebt, behalve de lucifers om het gasflesje aan te maken.

Wanneer je vraagt wie kent dit spel, en je vervolgens een frans kind de Franse uitleg laat geven (he he).

Wanneer zelfs de kinderen op tijd uit hun bed komen voor de aquagym! En vervolgens snel moeten omkleden voor de miniclub.

Dat moment dat je weer afscheid moet nemen van de kindjes van deze week.

Wanneer beide Anna’s voor de Frozenshow speciaal vlechtjes in hun haar hebben gedaan, omdat Anna dat ook heeft. En alle meisjes een jurkje aanhebben.

Dat moment dat je op zaterdagochtend uit je bed wordt geklopt en ze een foto willen. Euh, een moment alstublieft.

Wanneer je geen wc in je mobilhome hebt en elke ochtend de camping over moet sprinten voor de dichtstbijzijnde wc (ja zeker een halve kilometer).

Al die momenten dat je écht even naar de trampolines moet komen omdat je écht even moet zien wat voor iets cools je kan doen op de trampoline. Vervolgens moet je ook écht even op de trampoline komen springen.

Het moment dat de wind zijn eigen badmintontoernooi houdt. Tijdens jouw toernooi nota bene.

Decor voor de Lion King show!

Decor voor de Lion King show!

De avond dat je in je eentje naar je huisje door het weiland moet lopen en in de verte gele ogen ziet.. na de Lion King show..

Het moment dat je zegt dat de hemel huilt. Pleurer is niet pleuvoir.

Wanneer iedereen even komt checken of alles oke gaat wanneer je weer je hond aan het roepen bent via Skype.

Wanneer de kleine kinderen de r niet kunnen uitspreken. Het animatieteam voor de rest van de week uit Victoh en Andlea bestaat.

Het moment tijdens de kindershow dat alle kinderen eigenlijk af moeten maar een klein jongetje vrolijk op het podium blijft liggen, wanneer je hem vertelt dat hij af moet gaan hij eerst nog even zijn slippers aantrekt die hij uit had gedaan voor het slapen..

Wqnneer je weer op een Frqns toetsenbord qqn het typen bent.

Het moment dat je je bedenkt dat je eigenlijk te veel geld aan het uitgeven bent, maar dat dat niet uitmaakt want je werkt toch de hele zomer.

Succesvolle speurtocht!

Succesvolle speurtocht!

Wanneer je de Franse cijfers leert met de bingo.

Het moment dat er wordt veranderd van bonjour naar bonsoir (nog steeds ingewikkeld).

Wanneer zelfs je ovenpizza aanbrandt…

Dat geweldige moment wanneer je eindelijk merkt dat je Frans echt vooruit is gegaan!

Het moment dat je alleen nog maar in momenten denkt omdat je net een memorabele momenten blog hebt geschreven.

En natuurlijk

Het moment dat je op een koude winteravond, in een geur van regen en kou, met je voeten in wollen sokken uitgestald op de bank ligt met je laptop op schoot en je bedenkt dat je komende zomer weer een gigantisch avontuur wilt beleven. Dit keer in het zonnige Frankrijk, tussen alleen maar Fransen, wat niet alleen je kennis over de Franse taal enorm omhoog haalt, maar je ook een geweldige ervaring geeft, waarin je veel zult ontwikkelen en soms ook hele zware momenten, maar vooral hele leuke, gezellige en mooie momenten zult beleven! Team4animation, bedankt!

Ik moet alleen nog aan mijn kookkunsten werken, maar hey dat doe ik wel een andere zomer…

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!