Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Waar heb ik het meeste zin in deze zomer?

Waar heb ik het meeste zin in deze zomer?

3 minuten
24-05-2016
Nicolet Stolk

Over minder dan zes weken zit ik in het (hopelijk) mooie, zonnige Zuid-Frankrijk! Acht weken lang de animatie verzorgen en er echt een feestje van maken! Zeker nu het weer hier zo slecht is, droom ik vaak weg in mooie zonnige dromen over hoe leuk ik het daar ga hebben. Er zijn zoveel dingen waar ik naar uitkijk! Vandaar hier een top 5 van mijn dingen waar ik het meeste naar uitkijk deze zomer!

  1. Nat worden tijdens de splashdance

De splashdance: heerlijk op de rand van het zwembad een paar dansjes doen samen met de kinderen. Genieten van de zon en van de lachende gezichten van de kinderen. En dan, aan het einde zoals gezegd is op het trainingsweekend: ‘een splashdance waarbij je niet nat wordt, is geen echte splashdance!’

  1. Knutselen

Als kind kon je mij echt blij maken met wat papier, lijm en een schaar. Het zou best raar zijn als ik nu aan de slag ging met papier, lijm en een schaar om een masker, slippers of een dier te knutselen. Gelukkig heb ik nu een goed excuus om dit toch weer te gaan doen: namelijk de creatieve miniclub! Lekker knutselen met de kinderen en zelf natuurlijk ook creatief bezig zijn!

  1. Kinderen

Wat heb je vooral nodig voor animatie? Kinderen! Ik kijk er echt naar uit om de hele dag te spelen, rennen, kletsen, dansen, zingen, sporten en knutselen met de kinderen! Ik vind hun enthousiasme echt heel erg leuk en dat geeft mij altijd ook weer een energieboost!

  1. Dansen

Soca soca, logobitombo, il coccodrillo come fa en mueve la colita, zomaar een paar van mijn favoriete minidisco liedjes. Ik heb er zoveel zin in om lekker uit mijn dak te gaan op deze liedjes! Lekker in het zonnetje, blije kinderen erbij en het is het perfecte moment voor een super gezellige minidisco! En op die minidisco ga ik natuurlijk geen 100%, maar 300% geven!

  1. Frankrijk

Animatiewerk kan natuurlijk overal, maar sinds ik 6 jaar geleden voor het eerst op een Franse camping was, ben ik toch een beetje verliefd geworden op Frankrijk. De prachtige natuur, gezellige stadjes en de mooie taal! En wat kijk ik er naar uit om straks 8 weken hier te verblijven, te genieten van de natuur en mijn Frans hopelijk nog meer te verbeteren!

Ik heb super veel zin om deze zomer als animatrice op de camping te gaan werken! Ik ga jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden over de meest geweldige zomer die ik ga beleven!

Liefs,
Nicolet

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!