Wil jij een toffe zomer hebben in Frankrijk? De inschrijvingen voor 2023 zijn nu geopend! Verdien tot €1810 per maand. Solliciteer nu

Mamma Mia, here we go again!

Mamma Mia, here we go again!

3 minuten
10-08-2015
Daniek van Aarle

Jaaa alweer een blog! Als je dit leest denk je, zo die heeft een goeie zin en dat heb ik ook. Ik zit hier inmiddels precies een maand. Ik ben dus net over de helft. Alles gaat zo zijn gangetje. We hebben nu niet alleen Grease maar ook Mamma Mia super goed opgevoerd! En dat was echt heel erg leuk om te doen. Ik heb de film ooit gezien, maar ik wist niet wanneer, dus hadden we eerst een filmavondje gehouden om te kijken naar het verhaal. Daarna hadden we nog vijf hele lieve, supertoffe Fransen gevraagd die met ons mee wilden spelen. Zo hadden we dus drie vaders, drie tantes, een vriendin, de dochter, verloofde én natuurlijk Mamma Mia. Met allemaal zelfbedachte dansjes en mooi decor (ja, ook hier hebben de Fransen ons bij geholpen) was het een super avond!

Over superleuke avonden gesproken, gisteren hielden we weer een pubquiz. En deze quiz is een succes bij jong en oud. Twan heeft al twee keer een super mooie Prezi gemaakt die we mochten projecteren op een opgehangen laken bij ons podium. Met onze strenge, soms toch niet zo strenge nakijkers en de presentatoren die de vragen oplezen hebben we elke keer weer heel veel plezier. Ook het maken van de quiz is heel erg leuk, zo hebben we in de categorie film de ene week korte fragmenten (quotes) uit de films gehaald en de andere keer steeds 4 plaatjes laten zien die bij de film horen.

En niet alleen op het podium heb ik de afgelopen week de show gestolen, maar ook als haan tijdens het dierengeluidenspel weerklonk ik over de halve camping. Deze haan was niet om 7 uur ’s ochtends maar om 15 ’s middags te horen. Het grappige was nog dat deze overtuigende haan steeds antwoord kreeg van een koe en een schaap, de beestenbende was los over de camping.

Onze vrije dag hebben we zaterdag nuttig besteed. In plaats van een oersaaie kanotocht zijn we naar Parijs gegaan, hier hebben we onszelf uitgesloofd om de fotochallenge te winnen! In de avond zal Parijs vast wel de stad van de liefde zijn, maar overdag hebben we alleen maar grafhoofden gezien van de inwoners van deze mooie stad. Gekke foto’s bij de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe resulteerden in een heel erg gezellig dagje.

Ik heb het hier nog steeds super naar mijn zin op deze gezellige familiecamping. Want komop, wie kan nu zeggen dat ‘ie met zijn twee campingbazen bij de Mac heeft gegeten? De Mamma Mia liedjes heb ik nog in mijn hoofd, maar deze maken morgen plaats voor een complete Grease medley.

Tout à l’heure!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!