Loulou gaat plassen

Loulou gaat plassen

3 Minuten
23 Jul 2016

Loulou gaat plassen.

– Loulou waar ga je heen?

Vraagt de 8 jaar oude Daan.

– Ik ga naar mijn tent.

– Loulou waar ga je heen?

Vraagt de 9 jaar oude Wart.

– Ik ga naar de receptie.

– Loulou waar ga je heen?

Vraagt de 6 jaar oude Renee.

Nu raak ik vermoeid.

– Ik ga plassen. Mensen van de animatie moeten ook plassen.

Renee draait zich om en rent weg.

– Loulou gaat plassen!

Vertelt ze aan haar vriendinnetjes.

IMG-20160722-WA0003

Nu ben ik in een park. Het is zaterdag, mijn vrije dag. Een dronken Fransman loopt al schreeuwend langs mij. Toch ben ik blij dat ik alleen in het park zit. Hier kan ik rustig mijn blog schrijven. Het voelt goed. Ik heb besloten dat ik het park niet verlaat tot deze blog af is.

Hier volgen de hoogtepunten van de afgelopen week:

De regiorijders kwamen langs! Ik zag Liz en Denise staan in hun Team4Animation shirt. Ik werd wild. Ik ben gelijk over het hek van het zwembad geklommen (1 meter 50 hoog) en sprong in hun armen. Eindelijk weer bekende gezichten. Ik was ongelofelijk blij ze te zien. Sinds we hebben gepraat zit ik ook beter in mijn vel op de camping.

Dommage fromage

Ik ben naar de top van een berg gelopen. Ik zag op mijn eerste vrije dag twee kinderen langs de weg zitten. Ik vroeg ze of ik de berg op kon lopen, die achter hun lag. De oudste zei dat het ongeveer 600 meter hoog was en dat het kon. Oké, dankjewel. Voor ik aan de tocht begon heb ik mezelf streng toegesproken. Ik ga door tot het eind en ik ben nergens bang voor. Niet bang voor slangen, vreemde mensen, roofvogels of de hoogte. Na bijna twee uur te hebben geklommen dacht ik al wel bijna bij de top te zijn. Dommage fromage (helaas kaas). Ik liep tegen een boordje aan dat zei dat ik nog 40 minuten te gaan had. Oef. Ik keek naar rechts. Ik zag een adelaar (of een andere grote roofvogel) op oog hoogte rondjes cirkelen in de lucht. Raar, dacht ik. Die dieren vliegen meestal op 500 meter hoogte. Het besef kwam dat ik zelf ook ongeveer op 500 meter hoog zat. Ik voelde me trots. Het was een leuke wandeling van 4,5 uur.

20160716_16222120160716_141206

20160716_14515720160716_145200

Er is gisternacht een drankje naar mij vernoemd in De Pub. Voor de mensen die ook in Die zitten. Het is een aanrader!

Ik heb vrienden gemaakt. Daar ben ik blij mee. Zonder hun was het een stuk minder leuk op de camping. Ze helpen me ook enorm. Morgen zijn ze (bijna) allemaal vrijwilliger bij het dierengeluiden spel. Ze dansen soms mee met de minidisco en ik kan veel met ze lachen. Bedankt allemaal. Daan jij bedankt voor de boodschappen!

IMG-20160723-WA0033

Er zijn veel kinderen bij de activiteiten. Laatst 40 bij Levend Stratego. Het is wel eens lastig. Laatst moest ik iets halen maar ik mag de kinderen niet alleen laten. Ik heb ze maar meegenomen. Met 40 kids over de camping. Een moeder liep langs me en noemde me de kinderenvanger van Hamelen.

De dronken man wordt vervelend. Snel afronden deze blog.

Lieve papa, fijne verjaardag vandaag!!! Ik denk aan je en hou van je. Mels en mama, veel plezier in Gran Canaria. Jan veel plezier thuis. Voor alle andere mensen thuis, laat me vooral weten hoe het met jullie is! Zeg het maar niet als jullie me missen want dan ga ik jullie ook missen.

Fijne zomer!

Dikke kus van mij.

Over de blogger
Loulou Drinkwaard
Loulou Drinkwaard

Klaar om te bloggen over mijn grote Frankrijk avontuur :)

alle blogs van Loulou
Vacature bij deze blog populair
Leider op een vakantiepark in Nederland

Leider op een vakantiepark in Nederland

Land
Nederland
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2021