Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Living the campinglife!

Living the campinglife!

4 minuten
17-08-2016
Manon Winter

Je weet dat je weer een blog moet publiceren als zelfs Team4Animation je een mailtje stuurt wanneer je je blog nou een keer afmaakt. Nou hier is ie dan: mijn derde en waarschijnlijk laatste blog vanuit Zuid-Frankrijk! Met een beetje vertraging, want ik maak hier zoveel leuke dingen mee dat het bloggen er soms bij in schiet (oeps).

IMG-20160817-WA0005

Dipje

Jahoor daar was ie dan. Ik dacht al bijna dat ie niet meer zou komen, maar na ruim vier weken kwam ie alsnog: de ‘het-gaat-wat-minder-goed-dan-gedacht-en-ik-voel-me-niet-zo-fijn-meer’ dip, waar ik van T4A collega’s al van gehoord had. Ik was erg moe en de activiteiten liepen ook niet zo lekker meer. Ik was niet de enige die dat had op de camping. Het hele team had min of meer last van vermoeidheid en de sfeer op de camping was gewoon wat minder gezellig dan de voorgaande weken. Gelukkig waren daar Denise en Mitchel van T4A die mij heel goed opgevrolijkt hebben!

Na een dikke knuffel van allebei en even praten over waar ik precies tegenaan liep heeft Denise heel lekker gekookt voor ons allemaal en daarna voelde ik me al weer een stuk beter (dankjewel Mitchel en Denise!!). Ik had mijn motivatie en enthousiasme weer terug voor de laatste twee weken. Dat was ’s avonds ook te zien bij de minidisco en de tweede lampionoptocht van het seizoen met nog meer kindjes dan de vorige keer, namelijk 25! Na de tocht heb ik van verschillende kindjes en ouders gehoord dat ze het ontzettend leuk vinden hoe ik de animatie doe (yes).

Laatste weken

Inmiddels zit ik alweer in de laatste week en gelukkig gaat het veel beter met mij en met de animatie (vorige week ook al gelukkig). De sfeer op de camping is ook weer helemaal top! De camping staat niet meer helemaal vol en de samenstelling van de gasten verandert. Er komen langzaam steeds meer Fransen op de camping en veel Nederlandse kindjes gaan weer naar huis. Mijn Frans gaat al heel goed dus en de Franse kindjes zijn in de miniclub heel enthousiast dus de laatste daagjes moet ook wel goed komen!

IMG-20160817-WA0007

Aanplakfamilie

Sinds ruim twee weken heb ik ook een aanplakfamilie (eigenlijk meerdere families die vrienden van elkaar zijn) waar ik al vaak bij aan heb mogen schuiven en waarmee ik veel leuke dingen gedaan heb. We hebben de Cascades nog een keer gezien, we hebben geaccrobranchet (door en tussen bomen klimmen/tokkelen waarbij je jezelf steeds zekert), we hebben heeeeeel veel ijsjes gehaald en gisteren mocht ik ook nog mee shoppen in Avignon. Het is ontzettend fijn om een familie te hebben waar je gewoon langs kunt gaan wanneer je even wilt kletsen of campingspelletjes wilt doen.

Een van de meisjes van de aanplakfamilie zei ook elke dag minstens 5 keer “living the campinglife!”. Dat was voornamelijk wanneer we lekker makkelijk gingen eten, een bord als snijplank gebruikten of andere lekker typische campingdingen deden. Daarom ook de titel van dit blog 🙂

Bijna afgelopen

Nu de terugreis naar Nederland steeds dichterbij komt besef ik echt steeds meer hoeveel ik dit ga missen als ik thuis ben. Elke dag begroet worden door enthousiaste kindjes, het lekker buiten leven, spontane uitnodigingen voor kinderfeestjes, Minions maandag (of dinsdag, woensdag….), het weer, de ijsjes (er is hier dus zo’n gelato bar met ontzettend lekkere ijsjes op 10 minuten afstand echt zo lekker). Ik ga er de laatste dagen nog maar even heel erg van genieten!

Minions maandag

Minions maandag

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!