Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Life’s good

Life’s good

2 minuten
08-07-2015
Demi Waltman

DCIM100GOPRO
Bonjour!

Zo.. Ik kan zeggen dat de eerste paar dagen erop zitten en dat ze meer dan leuk waren! Mijn eerste echte werkdagen als animatrice zijn voorbij en de eerste dagen op de camping waren om te relaxen, lol maken en voorbereiden.

Om te beginnen even over de camping. Ik zit op een camping van (ongeveer) 120 plekken. Het is een redelijk kleine camping maar heel gezellig en het is netjes. Het enige nadeel is dat het wemelt van de insecten. En dan niet een paar muggen maar serieus hele wespen nesten, de meest grote krekels en spinnen en god weet wat nog meer.. Ik verblijf in een grote tent met keukenblokje en twee soort van slaapkamers. In deze tent zit ik samen met Anne-Laure (spreek uit als Anlòr), een super leuke en lieve Franse meid. We hebben heel veel lol samen en thank god spreekt ze vloeiend Engels. Daarmee is zij ook echt de enige op de camping. Ook was er tot een paar dagen geleden een aardige Franse jongen, Guillaume, waar Anne-Laure en ik mee op trokken. ’S Avonds dus met z’n drieën, of vieren wanneer Iris (andere Team4Animationer en tevens m’n reismaat) er was. Samen hebben we gegeten en vooral weer veel gelachen om gekke spelletjes en een glas wijn te veel. Ook zijn we de eerste avond naar de enige bar in het dorp gegaan, waar ik gelijk een paar aardige dorpsbewoners moest leren kennen haha. Het valt me op dat de meeste Fransen veel vriendelijker en makkelijker in de omgang zijn dan ik van tevoren dacht.

Van de week zijn Iris en ik naar Vallon Pont D’Arc geweest om eens even lekker toeristisch de hoogstandjes van de Ardèche te bekijken. Het was écht weer super mooi, zoals alles hier in de Ardèche. Ik ben nu al fan van deze omgeving. Dus zeker een aanrader voor degene die er nog nooit geweest zijn!

Tot volgende week, dan zal ik weer een nieuwe blog plaatsen! xx

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!