Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Les aventures de la quatrième semaine

Les aventures de la quatrième semaine

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

De vierde week zat bommetje vol: bezoek van mn ouders en broertje, een ziekenhuis bezoekje (niet schrikken opa en oma, met mij gaat alles goed), en een super gezellige inter-camping. Ik zal maar beginnen bij het begin.

De week begon met een gezellig bezoekje van m’n ouders en broertje, die drie nachtjes zijn blijven slapen. Het afscheid was dan zacht uitgedrukt: MINDER PRETTIG!

Dan het verhaal van het ziekenhuis… Ik was bezig om een nieuw weekprogramma uit te schrijven toen er een moeder met haar zoon in haar armen kwam aan gesprint, het arme joch was tijdens een sprintje lelijk gevallen en had een diepe wond ter hoogte van zijn enkel. Ik wist gelukkig (VVV) waar ik de EHBO koffer kon vinden, inmiddels had ik ook al het ziekenhuis aan de lijn die me vertelde wat ik moest doen. Toen ik er een drukverbandje omheen had gelegd en tegen het ziekenhuis had gezegd dat ze eraan kwamen zei de moeder, ik spreek geen woord Frans, zou je mee kunnen gaan? Gelukkig had ik die dag alleen de pot d’acceuil en ik kon dus mee. Stiekem vond ik het mega spannend, ik kan niet zo fantastisch goed tegen bloed namelijk…

Afijn ik als held op sokken mee naar het ziekenhuis. Aangekomen in het ziekenhuis heb ik met de zuster gekletst en alles uitgelegd het moest gehecht en de ouders mochten er niet bij blijven wat de jongen niet zo zag zitten. Lucky me… ik mocht er boven op zitten om te zien hoe het onder m’n neus werd gehecht en ondertussen moest ik blijven vertalen. Ik moet zeggen dat het er in Franse ziekenhuizen wel anders aan toe gaat. Tijdens het hechten werd de dokter door de zuster ondergespoten met water waarna de dokter op zijn beurt de zuster in haar witte pak onderspoot met jodium spray (volwassen). Toen hij zijn dapperheids diploma had ontvangen konden we weer terug naar de camping, waar mijn baas voor voornamelijk Nederlanders een volledig Franse pot d’acceuil had gegeven…

Gelukkig bestond deze bewogen week ook uit veel leuke dingen. Zo heb ik met mede collega’s Karlijn en Manon van camping le Chateau de eerste Inter-Camping van het seizoen georganiseerd. Zij kwamen eerst hier, met *uhum* 40 man. Ik piste bijna in m’n broek hoe ga ik dit all by myself aanpakken. Gelukkig kreeg ik wat hulp van Karlijn, Manon en een aantal super lieve camping gasten. En wauw wat gaf dat een goed gevoel, toen iedereen lachend de camping weer afliep. De dag erna zijn we met *uhum* 12 man naar le Chateau gereden en hebben ze ons daar de hele ochtend vermaakt met super leuke spelletjes.

Ik vermaak me hier dus wel prima! Over een paar dagen voer ik The Lion King aka Le Roi Lion op met alle lieve kleine donders van de camping, wish me luck!!!image2

Bisou,

Dalel

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!