Lenny is jarig hoera hoera …

Lenny is jarig hoera hoera …

3 Minuten
22 Feb 2019

Op 1 augustus was het eindelijk zo ver. Tijd voor het jaarlijkse grootste evenement op de Lenny campings van Team4Animation: Lenny’s verjaardag!

Voorbereiding

Aan deze dag gaat flink wat voorbereiding vooraf. Allereerst moet je vroeg bedenken hoe je de dag wil insteken en welke activiteiten je wil organiseren. Ten tweede moet je je idee pitchen bij de campingbaas en zorgen dat hij of zij op tijd de materialen regelt. Aangezien dat soms nog wel eens even een tijdje kan duren, is het heel verstandig om op tijd te beginnen. Als je met z’n tweeën de animatie doet, is het ook handig om op tijd mensen te regelen die in het Lennypak willen aangezien Lenny vaak langskomt op zijn verjaardag en eventueel wat mensen die willen helpen bij het ondersteunen van de activiteiten want op een of andere manier komen er meer deelnemers dan normaal.

Promotie

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarom is het belangrijk het evenement goed te promoten. Maak posters en hang deze bij de receptie en de toiletgebouw op, maak de kinderen vast helemaal gek door ze een week van tevoren, iedere dag op 1 augustus te wijzen en zoals altijd mond-tot-mondreclame te gebruiken.

Le Coin Tranquille

Onze campingbaas en het personeel waren heel enthousiast over de verjaardag en we mochten alles doen wat we wilden en ze dacht met ons mee over locaties dus dat scheelde heel erg. Ze trommelde de keuken op om cakes te bakken en stuurde haar vader op pad voor het knutselmateriaal. In de Lennyclub waren we een paar dagen van tevoren begonnen met het maken een megaverjaardagskaart. De kinderen konden tekeningen maken die we vervolgens op karton in de vorm van een kaart plakten. De Lennyclub van 1 augustus was chaos. In plaats van normaal gesproken rond de 30 kinderen, besloten meer dan 50 kinderen de Lennyclub eens te bezoeken. We hadden bedacht om Lennymaskers te maken en gelukkig schoten de oudere kinderen en de volwassenen ons te hulp waardoor iedereen uiteindelijk toch een masker had. Aan het einde van de ochtend kwam Lenny kijken wat zijn vriendjes die ochtend voor iets moois hadden gemaakt. In de middag gingen we de cake versieren die de keuken voor ons had gemaakt. De kinderen konden slagroom, smarties, nootjes etc. gebruiken. Er waren weer zoveel kinderen dat ze op de grond moesten zitten. Na het taart eten hebben de kinderen de verjaardagkaart aan Lenny gegeven. ’s Avonds was de afsluiting van Lenny’s verjaardag met een Lenny Disco XXXXL!!!!! Wat een feestelijke dag en zoveel blije kinderen! Daar doe je het uiteindelijke voor toch?!

 

Over de blogger
Myrthe Frauenfelder
Myrthe Frauenfelder

In de zomer van 2017 heb ik 7 weken gewerkt als miniclubanimatrice op camping La Paille Basse vlakbij de Dordogne. Ook danste ik iedere avond de minidisco als een clowntje :). Vorig jaar kon ik op Lenny camping Le Coin Tranquille mijn energie kwijt waar ik het hele animatieprogramma mocht doen. Mijn zomers waren top en ik hoop dat ik jullie kan overhalen om ook een zomer (of meer!! ja ja ja) te werken voor Team4Animation.

alle blogs van Myrthe
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022