Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Jouw vrije dag dus jij beslist!

Jouw vrije dag dus jij beslist!

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Yeeeeyyy!! Na zes dagen knallen lekker een dagje vrij! Uitslapen!! Oh nee.. je ritme zit er zo ingebrand dat je om acht uur al wakker bent. Dan maar alvast een ochtendduik. Maar veel rust heb je niet want een groepje kinderen heeft je gespot en de eerste springt al op je nek. Het lijkt wel een werkdag…

Hoe vul je je vrije dag nu het slimst in? Wat ga je doen en hoe zorg je dat je je niet verveelt en tóch je rust kan pakken? Wel of niet met de kinderen spelen? Blijf je op de camping of ga je een dagje weg? Wat als je zelf geen fiets of auto hebt en je camping in de middel of nowhere ligt? Ik maakte het allemaal mee en vertel jullie graag hoe ik het aanpakte!

Mijn vaste vrije dag was op dinsdag. Omdat ik zondag was gearriveerd en dus maandag maar één dagje had gewerkt, had ik nog geen behoefte aan vrije tijd. Ik ben dus om 8 uur opgestaan zodat ik om half 9 bij het ponyrijden kon zijn. Dit werd door een medewerkster van de manege verderop geregeld. Super leuk om te zien en alvast wat mensen te leren kennen!

Geen vervoer

Ik bleef de rest van die dag op de camping omdat ik geen auto of fiets had om naar een stad te rijden. Dit was de eerste dag nog geen probleem, maar na drie weken alleen maar camping en de omliggende velden gezien te hebben kreeg ik toch wel kriebels. Ik ben geboren in de stad en heb heel mijn leven alleen maar in het centrum van steden gewoond. Het platteland maakte me soms benauwd! De dichtstbijzijnde supermarkt was zes kilometer van de camping af. Daar wilde ik naartoe lopen, midden op de dag, met 40 graden. Eén uur later en compleet bezweet kwam ik er aan en na een kwartier was ik alweer uitgekeken. Pittig!

Creatieve oplossingen

Ik regelde dus dat ik met mijn buurman mee kon rijden om wat boodschappen te doen, wandelde naar de wekelijkse markt, ging hardlopen of leende een fiets van een campinggast. Je wordt heel creatief als je graag even weg wil! Het is dus echt wel een pré om een auto of fiets tot je beschikking te hebben. Nog beter is een stad in de buurt zodat je er lekker naartoe kan lopen.

Natuurlijk vond ik het ook heerlijk om lekker bij mijn caravan te chillen. Mijn vrije dag gebruikte ik om mijn huisje schoon te maken, de was te doen en super sloom te ontbijten met een heerlijke koffie en croissant. Ook schoof ik weleens aan bij families om wat te drinken en te kletsen. Toen ik spontaan een potje volleybal ging doen met de volwassenen werd dat vaste prik op dinsdagmiddag. Even geen kindjes aansturen maar lekker zelf vol een spel ingaan. Leuk!

Waar heb jij behoefte aan?

Het belangrijkste is dat je bij jezelf nagaat waar je behoefte aan hebt. Beloof niks aan iemand op je vrije dag: dit is jouw dag en je gaat hem nodig hebben. Zes dagen werken is écht zwaar. Heel leuk, dat wel, maar even niks is ook lekker. Ben je moe, dan slaap je lekker uit. Wil je een middag weg dan ga je op pad. Gewoon lekker dollen met de kinderen in het zwembad; geen probleem. Jouw dag dus jij beslist!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!