Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Jouw eerste zomer als entertainer

Jouw eerste zomer als entertainer

3 minuten
26-02-2021
TOP Animation

Opeens vliegt de tijd super snel voorbij en staat jouw zomer als entertainer al voor de deur. Mijn eerste keer alleen naar het buitenland? Spannend, maar wat was ik benieuwd en enthousiast.

Daar stond ik dan bepakt en bezakt om mijn eerste avontuur in het buitenland aan te gaan. Nog even zwaaien naar de familie en hup de bus in. Tijdens mijn lange busreis nam ik nog een keer het handboek door en had ik de minidiscodansjes op repeat, helemaal klaar om op de camping te gaan knallen.

De eerste ontmoeting

Zo benieuwd naar de rest van het team, de camping en alles wat ik zou gaan meemaken. Ja hoor, ik stapte de camping op en voelde gelijk al die heerlijke campingsfeer op mij afkomen. Rustig werd ik over de camping naar mijn verblijf gebracht. Die wandeling was bij mij niet zo heel lang, maar toch had ik al honderden gedachten door mijn hoofd laten gaan. Oké, even rustig settelen en alles op mezelf in laten werken.

Let’s go

De eerste momenten heb ik echt even de tijd genomen om iedereen te leren kennen. Dit is dan ook een echte tip! Ga gelijk de camping op en durf de mensen aan te spreken. Geloof mij, je hebt sneller je plek gevonden dan je misschien in het begin denkt. Dan staat ook opeens je eerste activiteit op het programma. Gaat alles goed komen, gaan de gasten het leuk vinden en heb ik alles wel goed voorbereid? Vragen die tijdens mijn eerste miniclub door mijn hoofd gingen. Bereid je activiteiten de eerste tijd goed voor, maar laat het ook gerust een beetje op je afkomen.

De tijd vliegt voorbij

Voor je het weet ben je alweer over de helft van je periode heen. Je leeft volledig in een bubbel! Die bubbel vind ik dan ook het allerleukste van het animatiewerk. Even volledig uit het normale ritme. Natuurlijk is het ook volkomen normaal dat je wel eens aan thuis denkt. Op dit moment is het juist belangrijk om extra genieten, want die laatste miniclub, minidisco en aquagym komen er zo aan.

Het einde is in zicht

Toen waren ineens mijn laatste weken aangebroken. Op dat moment wist ik al dat ik terug kon gaan kijken op een hele toffe zomer. Ik zou thuiskomen met verhalen die niemand van mijn vrienden zouden kunnen overtreffen. Ik bedoel wie heeft nou mogen shinen in een Mamma Mia show op het podium, honderd tekeningen van de liefste kinderen in de koffer mee terug of een camera vol foto’s met nieuwe contacten voor het leven.

Zoals je wellicht al kunt raden had ik het animatievirus flink te pakken. Niet voor niks dat ik uiteindelijk vijf seizoenen animatiewerk erop heb zitten. Wil jij ook met de tofste herinneringen de zomer afronden? Kijk dan vooral snel naar de vacatures op deze site!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!