Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

‘Je bent famous’

‘Je bent famous’

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation
Leo Klein Teeselink‎ → Zaïda Rivai

Gisteren om 17:41 

‘Je bent famous’


AAAAAAAAAHH M’GOOO (tokkie naam voor Margot) OH NEEEE KOM KOM KOMMMM EENS KIJKEN!!!

Mijn huisgenootje komt mijn kamer binnen gestormd. Gebrekkig, gehaast en met veel gestotter komt er iets uit mijn mond als:

wistjenogtoenikverteldeoverdiegekkegozerdiezoabruptnaarmetoekwammetvandievragenwaarvanikda…..”

NEEEEEEEEEEEEE STA JIJ OP DUMPERT!!!??”, schreeuwt ze als ze mijn beeldscherm ziet. CECIEEEEL KOM ZAIDA STAAT OP DUMPERT HAHAHA”.

Ik druk op play… De jongen waarvan ik de naam niet weet, maar door mijn vrienden nu al benoemd als “sulletje”, “zielig figuur” en “Justin Biebert” komt tevoorschijn. De jongen die afgelopen weekend op me af kwam terwijl ik mijn eerste dag als promotiemedewerker startte op de Jaarbeurs in Utrecht. Met camera en al en met nogal “abrupte” vragen, waarvan ik niet zeker wist of het aan mij lag doordat ik weer bij de “boccebaan” (sjeudeboel in de Nederlandse volksmond) stond, of dat hij zat te graaien naar antwoorden die net iets te fout beantwoord moesten worden door “overhaaste” interviews van personen die daar gevoelig voor zijn, kwam hij op me af. Alsof hij kon ruiken dat ik natuurlijk totaal niet zenuwachtig wordt van camera’s…

Zoo.. Heb jij van je hobby je beroep gemaakt?”

“Nee ehh.. ik denk van mijn beroep mijn hobby…”

“..en zijn het vooral de ouderen die met de ballen spelen, of de jongeren?”

“Nou, voornamelijk de kinderen vandaa..”

“En moet je met bepaalde hardheid of zachtheid er mee omgaan!?”

“Zekerweten zekerweten… en ehh… het heeft ook eeh… een bepaalde gooi nodig ofzo… denk ik..”

“En jij zelf kan ook wel goed met ballen gooien?!”

“Neeee! Ik heb eigenlijk eh.. totaal geen balinzicht haha…!“

Mijn huisgenootjes hielden het niet droog en wat een geluksvogel mag ik dan ook weer zijn dat tegenwoordig alles zo heerlijk snel verspreid wordt… Dat ik zelfs van studiegenootjes vandaag te horen kreeg “Jemig wat ben jij hilarisch!” “Wat…?….. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HEB JE HET GEZIEN!” Inmiddels heeft de halve studie kunnen meegenieten van de interviews van deze “Justin Biebert”.

Dat was me weer een leuke ervaring als “promotiemedewerker” op de campingbeurs in Utrecht. Met voornamelijk 60+-ers die hun kinders de deur uit hebben gegooid en zich af vragen wat ze nu in hemelsnaam met de grote vetpot aan moeten en het dan maar spenderen aan luxueuze caravans met ingebouwde douche en toilet, zag het er ook iets anders uit dan promoten voor Team4Animation, maar leek meer op promoten voor de Jaarbeurs. Esmée en ik waren dan ook oprecht gesloopt na het eind van de dag.

En wat begon als gedeelde post op mijn timeline van een oud klasgenootje, zal misschien ooit nog escaleren tot werkelijkheid: het begin van mijn fame

Voor iedereen die graag wil meegenieten van de interviews van Justin Biebert: Firstlook

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!