Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Inpak stress

Inpak stress

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Vandaag is het zo ver, om acht uur vertrek ik met mijn mede-Team4Animationer Mèron vanuit Eindhoven naar Nantes! Ik ben al sinds vorige week bezig om allerlei dingen te kopen voor de komende 2 maanden, maar natuurlijk moest ik vandaag nog meerdere keren op pad omdat ik wat was vergeten. Laten we hopen dat ik nu alles heb!

En dan nog die koffer.. Uit ervaring blijkt dat ik niet heel goed ben in het inpakken voor een reis. Ik vergeet altijd spullen mee te nemen, of heb juist het verkeerde mee. Zo kwam ik aan op het trainingsweekend zonder korte broeken terwijl het super warm was, je kan jezelf wel voorstellen dat ik er als een zwetende otter bij liep haha. Ook nam ik eens slechts één lange broek mee naar een week weg, en je raadt het vast, het heeft zowat de hele week geregend. Gelukkig heb ik nu zowel lange als korte broeken ingepakt, dus het moet goed komen.

De zenuwen zijn nu ook toch echt wel aanwezig, maar ik denk dat als ik er eenmaal ben, dat ze wel weggaan. Ik heb er in ieder geval super veel zin in!

Bisous,

Yoëlle

 

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!