Inpak stress

Inpak stress

2 Minuten
03 Jul 2015

Vandaag is het zo ver, om acht uur vertrek ik met mijn mede-Team4Animationer Mèron vanuit Eindhoven naar Nantes! Ik ben al sinds vorige week bezig om allerlei dingen te kopen voor de komende 2 maanden, maar natuurlijk moest ik vandaag nog meerdere keren op pad omdat ik wat was vergeten. Laten we hopen dat ik nu alles heb!

En dan nog die koffer.. Uit ervaring blijkt dat ik niet heel goed ben in het inpakken voor een reis. Ik vergeet altijd spullen mee te nemen, of heb juist het verkeerde mee. Zo kwam ik aan op het trainingsweekend zonder korte broeken terwijl het super warm was, je kan jezelf wel voorstellen dat ik er als een zwetende otter bij liep haha. Ook nam ik eens slechts één lange broek mee naar een week weg, en je raadt het vast, het heeft zowat de hele week geregend. Gelukkig heb ik nu zowel lange als korte broeken ingepakt, dus het moet goed komen.

De zenuwen zijn nu ook toch echt wel aanwezig, maar ik denk dat als ik er eenmaal ben, dat ze wel weggaan. Ik heb er in ieder geval super veel zin in!

Bisous,

Yoëlle

 

 

Over de blogger
Yoelle van der Pauw Kraan
Yoelle van der Pauw Kraan

Hey, ik ben Yoëlle, 18 jaar en sinds kort de eigenaar van een VWO-diploma. Deze zomer ben ik te vinden op de camping Les Places Dorées in de Vendée.

alle blogs van Yoelle
Vacature bij deze blog populair
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022