Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

How to rock de avondshows

How to rock de avondshows

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Jaaa jongens, hallo.
De zomervakantie is bijna inzicht en dat betekent voor de animators van ‘Team4Animation’ een zomer lang aan de slag gaan op een camping. Van de avondshows tot aan de miniclub.. je gaat de gasten en jezelf een onvergetelijke zomer geven!

Tijdens het animatiewerk kan het zijn dat je op een camping terecht komt waar ze avondshows doen.. En wat is nou zo belangrijk voor die avondshows?
Nou dat ga ik je nu vertellen 🙂

Hierbij de 5 magische tips: How to rock de avondshows!

 1. Goede voorbereiding

  Een goede voorbereiding is altijd belangrijk.. zorg dat je attributen klaar liggen, goede communicatie met je team, zorg dat het geluid in orde is en maak reclame voor je avondshow. Een goede voorbereiding geeft je zo veel meer rust want het is natuurlijk al best spannend om op zo’n podium te staan alleen een goede voorbereiding is het halve werk 🙂

 2. Duidelijk communiceren

  Communiceren is erg belangrijk, helemaal als je in een groot team werkt. Bij een show moet iedereen wel op de hoogte zijn wat van er gaat komen en een taakverdeling is ook altijd handig. Werk met een geluidsplan (welk nummer komt wanneer) en een lichtplan (welke lichten bij welk nummer). Het is duidelijk en iedereen zal het begrijpen!

 3. Vergeet niet te lachen

  Vergeet niet te lachen 🙂 🙂 🙂 laat de camping gasten weten dat je het leuk vind om op het podium te staan! Zo lang je straalt op het podium vinden mensen het ook leuk om naar jou te kijken en geeft dat een goede indruk.

 4. Interactie

  Interactie is belangrijk met een show.. zo hou je het publiek geboeid en zijn zij ook een deel van de show. Door middel van die ene knipoog naar dat kindje en door in te spelen tijdens de presentatie op die meneer z’n reactie.. kan hun avond niet meer stuk!

 5. Wees jezelf en schaam je niet

  Ik zei aan het begin dat tip 1 de belangrijkste tip was maar dit is wel de aller aller aller aller belangrijkste tip: Wees jezelf!! Spreekt voor zich.. Schaam je niet.. ik liep tijdens de trainingsweek te presenteren in een bananen pak en ja dat was best leuk 🙂 Dus doe lekker waar je je goed bij voelt en schaam je zeker niet want ja we zijn allemaal wel een beetje gek!

300% geven.. 100% krijgen 🙂

Avondshows zijn geweldig om te doen, voor sommige blijft het spannend alleen met deze tips moet het zeker goed komen. Over iets meer dan een maand gaat het avontuur voor mij beginnen, heb er ontzettend veel zin in en ja die avondshows gaan we rocken! 

Liefs, Mare

 

 

WELKOM BIJ DE CLUB

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
 • Je slaapplek is een huisje op de camping
 • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!