Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Hoe houdt je contact met Nederland?

Hoe houdt je contact met Nederland?

3 minuten
22-05-2019
TOP Animation

Wist je dat in de franse taal men heel gek uitdrukt dat men iemand mist. Als we het letterlijk vertalen naar het Nederlands dan zegt men eigenlijk: jullie missen me.

In deze blog gaan we het hebben over het onderhouden van relaties met familie en vrienden. Het is best wel een hele stap om alleen naar Frankrijk te gaan en het is dan ook niet gek als wel eens een moment hebt waarop je je familie en vrienden mist. Je familie mist jou vast ook erg, ik kreeg daarom een lekkere taart toen ik thuis kwam na mijn eerste zomer werken in Frankrijk. Dat maakte het thuiskomen wel extra lekker! Er zijn een aantal manieren om goed contact te houden met het thuisfront.


Schrijf een blog

Éen van die manieren is het schrijven van een blog. Dit is misschien wel de meest uitgebreide manier om mensen op de hoogte te houden van jouw avonturen. Je kunt een blog schrijven voor team4animation. Deze wordt dan ook op de site geplaatst en is leesbaar voor al je collega-animateurs. Maar er zijn veel andere platforms waarop jij een blog kunt bijhouden. Probeer wel de tijd te vinden in je drukke programma. Het schrijven van een blog vereist namelijk wel dat je er even voor gaat zitten.


Sociale media

Ben jij heel actief op sociale media, dan kun je ook hier allerlei verhalen en foto’s van jouw zomer avontuur kwijt. En het leukste is van sociale media is dat mensen gelijk kunnen reageren. Zo kan jouw familie en vrienden zien en lezen wat je doet, maar ze kunnen ook lieve berichtjes achterlaten waarin ze je succes wensen bijvoorbeeld. Het is ook veel sneller om even een berichtje op je Facebook te plaatsen dan om een hele blog te schrijven. Maar let wel op wat je post, je plaatst een bericht op het wereldwijde web, dus denk goed na voor je iets post wat misschien niet mag of kan.


+0031.

Om even een goed gesprek te houden met iemand in Nederland, zoals je vriendje/vriendinnetje, of om bijvoorbeeld je moeder om advies te vragen over hoe een wasmachine nu ook alweer werkt, dan werkt een belletje het beste. Het is heel fijn om even wat tijd voor jezelf te nemen en gewoon even een half uur te bellen met het thuisfront in Nederland. Een goede manier om te kijken of je het Nederlands nog niet verleerd bent. Maar vooral ook fijn om te horen hoe het is in Nederland en om de mensen in Nederland juist te vertellen over jouw leven in Frankrijk. Vergeet alleen niet de +0031 voor de telefoonnummers te plaatsen ;)

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!