Het promoten van Team4Animation: hoe doe ik dat?

Het promoten van Team4Animation: hoe doe ik dat?

3 Minuten
20 Jun 2018

Natuurlijk willen wij dat zoveel mogelijk mensen het bedrijf waar jij voor werkt kennen en daardoor (terug)komen. Hier kan jij een belangrijke bijdrage in leveren en wij hopen dat je dat ook gaat doen. In deze blog zal ik je vertellen hoe jij het promoten van Team4Animation het beste op verschillende manieren kan aanpakken.

Promoten met kleding

Op de meeste campings zal je gewoon je eigen werkshirtjes dragen. Dit is natuurlijk de makkelijkste manier van promoten. Campinggasten kunnen Team4Animation herkennen aan de blauwe shirts. Daar staat de bedrijfsnaam ook heel groot op dus zo zullen ze makkelijk de bedrijfsnaam onthouden en misschien wel weer een camping  boeken met onze animateurs. Op vele andere campings draag je de werkkleding van de camping zelf, dan is het wat moeilijker om te promoten omdat je onderdeel bent van een team dat niet alleen maar uit Team4Animationers bestaat. Gelukkig zijn er nog vele andere technieken.

Promoten met praatjes maken

Gasten zullen ook erg geïnteresseerd in jou zijn als je uit jezelf met ze gaat kletsen. Je zult vaak de vraag krijgen hoe je op deze camping terecht bent gekomen. Dit is hét perfecte promotiemoment. Je kan uitleggen wat Team4Animation doet en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Is het je gelukt om ze beter bekend te maken met ons bedrijf?

Promoten met flyers

Geef ze dan een flyer mee die je aantreft op de camping. Hier staat de website op met alle campings waar Team4Animation werkt en kunnen ze vast inspiratie op doen voor volgend jaar. Zorg dat je er altijd een paar bij je hebt als je op de camping rondloopt dan heb je ze altijd bij de hand om uit te delen. Ook kan je aan de campingbaas vragen of je deze flyers in de receptie en/of de miniclub mag leggen waar mensen ze mee kunnen nemen! Zo stel je nog meer mensen op de hoogte.

Promoten met bloggen en vloggen

Mensen vinden het leuk om alles te horen over jouw avonturen in Frankrijk. Ga lekker bloggen en vloggen en deel deze op je social media kanalen. Aan campinggasten kan je vertellen waar ze jouw blogs en vlogs kunnen vinden als ze het leuk vinden om deze te lezen en te kijken. Zo worden ze natuurlijk meteen doorverwezen naar de website en hoe vaker ze de naam zien en horen, hoe beter mensen het onthouden.

Zoals je ziet is mond-tot-mondreclame de kern van het verhaal. Ik wens je veel succes met het enthousiast maken van campinggasten en hopelijk zien we ze het jaar daarna en het jaar daarna weer terug op een camping met een animatieteam van het zonnigste bedrijf van Nederland.

Over de blogger
Myrthe Frauenfelder
Myrthe Frauenfelder

In de zomer van 2017 heb ik 7 weken gewerkt als miniclubanimatrice op camping La Paille Basse vlakbij de Dordogne. Ook danste ik iedere avond de minidisco als een clowntje :). Vorig jaar kon ik op Lenny camping Le Coin Tranquille mijn energie kwijt waar ik het hele animatieprogramma mocht doen. Mijn zomers waren top en ik hoop dat ik jullie kan overhalen om ook een zomer (of meer!! ja ja ja) te werken voor Team4Animation.

alle blogs van Myrthe
Vacature bij deze blog
Leider op een vakantiepark in Nederland

Leider op een vakantiepark in Nederland

Land
Nederland
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022