Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Het naseizoen

Het naseizoen

3 minuten
07-09-2015
Yara Bon

Daar zitten we dan, Ella en ik, aan de wijn na onze fantastische minidisco met welgeteld twee Engelse meisjes. Dit schijnt gebruikelijk te zijn tijdens het naseizoen. Voor ons is dit een redelijke klap na minidisco’s met meer dan honderd kinderen tijdens het hoogseizoen…

IMG_6893

In onze showjurken

Zo ook is de miniclub van maximaal zeventig kinderen, nu naar een minimum van zeven kinderen gedaald. Maar het absoluut dieptepunt was de discoavond. Ella en ik stonden in onze dirty dancing show jurken de hele avond te dansen, helaas danste niemand mee. Oké vier fanatieke kinderen deden mee. Maar goed in het hoogseizoen waren dat er honderd. Even schrikken… Het enthousiasme is moeilijker vast te houden, maar we blijven lachen.

Anderhalve week nadat onze vier teamgenootjes ons hebben verlaten, is het stil op deze enorm lege camping. Van  vrolijke, schreeuwende, aandacht willende en huilende kinderen, zijn er nu voornamelijk ouderen die komen genieten van de “rust”. Helaas willen de meesten daarbij geen gebruik maken van de animatie. Wat het werken voor ons redelijk lastig maakt. Gelukkig blijven er  paar actieve aquabikers en aquagymmers over. 😉

We maken ons een beetje zorgen over het feit dat wij hier nog twee en een halve week zitten. Hoe zal het er dan aan toe zijn?  De schoolvakanties van de Duitsers en Spanjaarden zijn over een halve week namelijk ook voorbij. Daarbij komt het feit dat Ella en ik vrij weinig Duits en Spaans spreken, gelukkig verbeteren we dat met de dag.

IMG_6883

Met Yellitoh!

Natuurlijk zit er ook een positieve kant aan het naseizoen. In vergelijk met het hoogseizoen hebben we meer pauzes bij het zwembad, waar we dan ook goed gebruik van maken. Zo hebben we na twee en een halve maand allebei ons boek uit kunnen lezen. We hebben ook het, in de miniclub nooit gebruikte, Skipbo uitgevonden en spelen dit regelmatig op vrije avonden met onze Franse collega’s.

Vrije avonden… In het hoogseizoen droomden we hiervan. Toch missen we de spanning voor de vele shows en het tot laat druk bezig zijn.

We blijven genieten van het nog steeds warme en mooie Frankrijk, met  hopelijk wat meer aandacht voor ons toch wel hele leuke animatieprogramma.

Bisous,

Ella en Yara

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!