Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Het leven op een camping

Het leven op een camping

3 minuten
14-08-2015
Romy Tiemessen

Ik woon nu ondertussen al iets meer dan een maand in Saint-Antonin-Noble-Val. En het leven begint hier aardig te wennen. Met nog een paar weekjes voor de boeg is dat natuurlijk wel prettig. Al moet ik soms eerlijk zeggen dat ik dan toch wel even verlang naar de straatjes van Zutphen, een ijsje eten op de hoek en afspreken met mijn vrienden. Het is dus soms afzien maar ik krijg er ook enorm veel voor terug. Al ongelooflijk veel nieuwe vrienden gemaakt, en er gebeuren altijd wel onvergetelijke dingen zoals dat vrijdag mijn campingbazen allebei super enthousiast aan het meedansen waren bij de minidisco.

Ik leer hier ook in één keer ontzettend veel. Nu ik net klaar ben met mijn vwo, is het voor het eerst dat ik op mezelf woon, zelf kook, zelf het huishouden doe in mijn kleine caravannetje, Frans praat, activiteiten alleen organiseer en uitvoer en zo kan ik nog wel even doorgaan. Een lading aan nieuwe ervaringen en lessen. Wat ik in het begin best moeilijk vond. Maar de tijd vliegt voorbij. Met nog 3 weken voor de boeg ga ik er nog het beste van maken.

Het aantal kinderen neemt ook al sterk af. Van 20 à 30 per dag in de miniclub zijn het er nu amper 10. Aan de ene kant natuurlijk wel lekker aangezien ik het alleen moet doen, maar aan de andere kant was het ook wel gezellig met zo’n grote groep en is het ook veel makkelijker met spelletjes. Maarja, het seizoen komt ten einde en daar is niks aan te doen. Het enthousiasme van de kleine mensjes wordt er gelukkig niet minder op. Overal waar je loopt wordt er gezwaaid, gelachen of hoor ik in een keer heel hard ROMY! En komt er weer eentje aangerend. Ondanks dat ik soms alleen in mn caravannetje zit, voel ik me daardoor niet alleen.

Ik heb trouwens ook al een adresje in Australië. Met het vooruitzicht nog een keer in Australië te gaan backpacken is dat natuurlijk wel vet gezellig. Twee vaste gasten hier komen uit Australië en zijn hier ook twee maanden voor ze weer huiswaarts keren. Dat is wel echt een van de leukste dingen van dit werk: zoveel mensen leren kennen. Ik ga misschien zelfs een minidisco organiseren op een bruiloft volgend jaar! Hoe leuk is die?

Maar eerst de drie weken hier afmaken.

À plus!

Romy

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!