Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Het echte campingleven

Het echte campingleven

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden, maar zo voelt het niet. Het leek nog wel als dag van gisteren dat ik in ons prachttentje in Frankrijk in slaap viel elke nacht. En dat we als echte avonturiers kookten op een gasstelletje.

 Stromend water

Het klinkt allemaal best mooi, zeven weken leven in een tent. Even back to basic. Op zich is het ook best leuk en gezellig. Maar het heeft ook zijn minder mooie kanten natuurlijk. Om maar even te beginnen met het moment dat wij aankwamen en het naar (mijn) gevoelstemperatuur ongeveer 50 graden was. Dat we smachtten naar wat lekker gekoeld water. Maar helaas, er was  geen stromend water bij de tent. Oei… een minpuntje. Maar dat mocht  de pret niet drukken! We liepen gewoon met tassenvol petflessen hen en weer naar het toiletgebouw. Gelijk weer wat calorieën eraf, twee vliegen in één klap. Dat betekende helaas dus ook dat de douche ongeveer op een halve kilometer afstand van onze tent verwijderd was. Maar goed, daar deden we ook niet moeilijk over! Gelukkig hadden we onze mountainbikes!

 Koken

Het koken ging ook altijd erg goed. We deden één keer per week boodschappen, lekker veel en lekker goedkoop. Zodat we elke dag een heerlijk maaltje konden bereiden in onze geïmproviseerde keuken. Waar overigens echt niks mis mee was. Wel moet ik bekennen dat het altijd hele makkelijke maaltijden waren. Maar toch aten we best gezond! Dat hadden we immers ook wel nodig na een dag keihard werken! Door een heel goed idee van onze collega’s brachten we ‘ de gouden pollepel’  in op onze camping. Dat houdt in dat kinderen ons uit mochten nodigen voor het avondeten. Elke week werd er een gouden pollepel uitgereikt aan het gezin waar we het lekkerst gegeten hadden. Een groot succes! We hebben twee weken lang niet hoeven te koken en we hebben het reuze gezellig gehad bij iedereen.

Vrije dag

Over hard werken gesproken… na zes dagen hadden we dan eindelijk onze vrije dag. Het eerste wat we allemaal dachten was: ‘Ik blijf de hele dag in mijn bed en ik kom er nooit meer uit!’. Haha.. ja leuk geprobeerd. Toen we de volgende ochtend namelijk wakker werden badend in het zweet, in een tent waarin we ongeveer wegbrandde,  was het opeens een minder goed idee.

AAAAH, muizen!

De eerste weken was het best prima vertoeven in ons paleisje. Alles kon lekker buiten staan en ieder had z’n eigen slaapcabinetje. Tot het moment kwam dat de tent een klein beetje ging stinken en klein beetje vies werd en er hele kleine muisjes kwamen. Maar hele kleine muisjes werden iets grotere muisjes en iets meer muisjes. Het is minder fijn om ’s nachts de val weer af te horen gaan, wetend dat er morgen ochtend een lekker hapje op je licht te wachten…

Naast al deze bijkomstigheden is een camping natuurlijk super gezellig! Je bent nooit alleen en hebt altijd aanspraak. ’s Avonds is er altijd wel iets te beleven en als je een probleem hebt, staat de hele camping voor je klaar! Tja, het echte campingleven. Het is super leuk maar af en toe ook even doorbijten en overal het positieve van weten in te zien. Maar ik moet zeggen: alle nadelige bijkomstigheden wegen zeker niet op tegen alles wat je er in positieve zin voor terugkrijgt als je tijdelijk woont op een camping!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!