Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Helemaal ingeburgerd in Doussard!

Helemaal ingeburgerd in Doussard!

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Hallo lieve allemaal, Ik zit alweer op de helft van mijn zomer, maar wat heb ik het naar mijn zin hier joh. Als ik eraan denk dat ik over 3 weken alweer thuis ben, krijg ik toch van die kriebels in mijn maag, want wat zal ik de omgeving, de collega’s en de lieve kinderen en ouders toch gaan missen!

Zoals jullie gelezen hebben was mijn 1e week niet zo tof.. maar mijn 3e week is net begonnen en het gaat echt stukken beter! Ik voel me steeds meer thuis hier en ga als ik vrij ben ook leuke dingen ondernemen. Fietsen, wandelen, kanoën, naar Annecy etc..  Vorige week zijn we in de lokale supermarkt in Doussard onze Team4Animation collega Fieke tegengekomen. Dat was best grappig, want Yvette en ik zagen iemand in een oranje vest lopen en Hé wacht eens, dat is iemand van Team4Animation! Wij gingen natuurlijk even op onderzoek uit en toen raakten we aan de praat. Dat is niet de enige Team4Animation collega die we hebben ontmoet, want donderdagavond in de pub kwamen we Cyanne tegen. Super gezellig dat we hier zo dicht in de buurt nog meer Team4Animationers hebben. Helaas zijn er nog steeds niet heel veel kinderen tijdens de miniclub. Het blijven er tussen de 10-20 kinderen. Gelukkig hebben we tijdens de minidisco wel veel kinderen. Ons record staat nu rond de 35 kinderen. Zaterdag is er een groot feest in Annecy, want het is het feest van het meer (volgens mij). Met alweer vuurwerk, elke week heb ik hier al vuurwerk gezien! En dan niet te vergeten kom volgende week dinsdag (5 augustus) de Zomertour langs op onze camping 😀 Yippieejajeeee 1 uur lang minidisco dansen. Na deze zomer heb ik echt een topperdepopper conditie. Vrijdagavond hebben we een lampionnenoptocht gehad met de kinderen. Dit was zooo lief, om al die kinderen met hun lampion over de camping te zien lopen. We hadden natuurlijk ook voor muziek geregeld alleen heb ik de halve optocht met de box gelopen, totdat een lieve campinggast me kwam helpen. Zo erg was dat nou ook weer niet, maar ik ben niet zo handig met die box..

Ohja, het lijkt wel alsof ik zonder ouders niet kan omgaan met mijn spullen.. Eerst is mijn telefoon stuk gegaan en had ik geluk dat me ouders nog op de camping hiernaast stonden, zodat ik de telefoon van mijn moeder kon lenen. Maar vorige week is ook nog mijn horloge stuk gegaan.. Helaas waren mijn ouders dit keer niet in de buurt en hebben ze batterijtjes op gestuurd die veeeeel te groot waren. En ook mijn wekker op mijn telefoon lijkt ermee op te houden, de ene keer doet hij het wel,  maar net als vanmorgen deed hij het niet. Ja dan word je om half 8 wakker en denk je: ‘ach over half uurtje gaat mijn wekker af, ik ga nog even slapen’. Toch niet, ik werd uit mezelf weer wakker: ‘hoezo is mijn wekker nog niet afggaan, kijk je verschrikt op je telefoon en zie je dat het al half 9 is.. OEPS dat wordt opschieten. Haastig een bakje pudding naar binnen gewerkt, naar de tipi gegaan en snel een banaan gegeten. Tsja, dat is ook het leven van een animatrice!

Yvette en ik keken vorige week in de USB, de Team4Animation map en in de directives en toen kwamen we erachter dat we ook eens om flessen, eierdozen, wc-rollen moesten vragen. In een week tijd was dit het resultaat van de flessen.. Voor de rest van de zomer hebben we geen flessen meer nodig! Haha, nu nog hopen dat het weer ook beter wordt, want de camping zou helemaal vol moeten zitten, maar door het weer gaan er super veel mensen eerder naar huis of  vertrekken ze naar het zuiden, want daar schijnt het wel mooi weer te zijn. De komende 3 dagen is het hier volgens het weerbericht regen. 🙁

Tot sinaas!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!