Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De hele zomer vloggen

De hele zomer vloggen

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Hoii iedereen!

Afgelopen zomer ging ik aan de slag voor Team4Animation op een camping in Frankrijk. Ik heb een ontzettend leuke zomer gehad en naast dat ik minidisco, miniclub en andere activiteiten deed, liep ik ook elke dag vrolijk rond met mijn camera om alles vast te leggen voor mijn weekvlogs.
Nu december is aan gebroken begint het animatiegevoel weer te kriebelen en ben ik wel weer klaar met dit koude en gure weertje…  Ik pak dan een kop thee, kruip onder m’n dekens en kijk mijn vlogs terug wat ik beschouw als prachtige herinneringen.

Hoogtepunten uit de vlogs:

1. Dit was mijn 1ste soiree mousse en ik was samen met mijn collega’s aan het dansen op de grond. Na het 1ste nummer riep mijn teamleider mij het podium op en mocht ik samen met hem de rest van de minidisco dansen. Dat vond ik zoooo leuk (voelde me stiekem een beetje speciaal en cool enzo) en ik heb er zooooo van genoten.

2. Ik kreeg een telefoontje van mijn school dat ik geslaagd was voor mijn MBO opleiding en dat moest ik natuurlijk even vieren in de MC Donald’s.

3. Dat moment dat je teamleider ook ineens vlogt hahaha.

4. Mijn nieuwe Team4Animation collega Tessa was toen net een paar dagen op de camping en we hebben het zo gezellig gehad. Thanks Tess!!

5. Vervolg: als we pas in de stad erachter komen dat we bijna hetzelfde eruit zien.

6. Naar het strand gaan met de miniclub was 1 van mijn favoriete activiteiten. Deze keer was wel heel erg leuk, we gingen zandkastelen bouwen, frisbeen en ondertussen hoorde we de muziek van de olympiade (die ook op het strand was die middag). Daarnaast leek het 2 vaders erg leuk om mij de zee in te gooien en dat is hun gelukt hoor. We hebben een erg leuke middag gehad met de kids en iedereen was blij!

7. Dit was mijn laatste minidisco en ik mocht alle liedjes uitkiezen dussss ik koos natuurlijk voor: il coccodrillo come fa. Heel de zomer mocht ik die niet dansen aangezien niemand hem leuk vond. DUS JA dit was dan wel te verwachten als ik mag kiezen 😀

8. Natuurlijk als laatste hoogtepunt/dieptepunt: mijn thuiskomst. Weinig woorden aan vuil te maken 🙂

Zoals ik al 1000 keer heb gezegd heb ik een hele fijne zomer gehad en heb nog 1000 andere herinneringen maar dan word het allemaal iets te lang. Dus hierbij: zie jullie in 2017 :D!!

Liefs Mare

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!