Heimwee naar een geweldige tijd

Heimwee naar een geweldige tijd

2 Minuten
24 Sep 2015

Het is 6.30 uur…. de wekker gaat, tijd om op te staan. Nog een beetje slaapdronken kom ik mijn bed uit en loop ik naar de douche.. Het is weer gewoon een standaard dag met standaard vakken op mijn standaard school. Pfoeh… aan het ontbijt, ik wrijf de slaap nog uit mijn ogen en stap op mijn fietsje richting het station. En natuurlijk… het regent, wat een TOP dag.

Ja…. Het gewone leven is dus echt weer begonnen. Inmiddels ben ik alweer een maand thuis in Nederland. Maar op dit soort dagen wenste ik dat ik eventjes terug kon naar het mooie Franse zonnetje met alle blije en gezellige kindjes. Laat mij maar lekker dansjes doen en meezingen met de beste kinderhits. Maar nee… tijd voor de studie.

Daar zit ik dan, in de les met Black M door mijn oortelefoontjes en honderden foto’s.

En daar zit ik dan, in de les met Black M door mijn oortelefoontjes en honderden foto’s. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ik gewoon drie Kinderen Voor Kinderen CD’s heb gedownload. Yepp…. heimwee naar een geweldige tijd is aanwezig. Ik betrap mezelf erop dat als alles even tegen zit de foto’s en de herinneringen me meteen weer vrolijk maken.

Wat heb ik veel geleerd en veel beleefd deze zomer, er waren leuke momenten maar ook minder leuke momenten. Natuurlijk heb ik ook af en toe mijn momentjes gehad dat ik het even helemaal niet meer zag zitten. Maar gelukkig waren daar dan super collega’s en top campingbazen! Al met al was het een geweldige ervaring die ik de rest van mijn leven niet meer zal vergeten. Ik kan het werken als animator of animatrice echt aan iedereen aanraden! Gelukkig is er volgende week vrijdag een reünie, suuuuuuper leuk!!!

Over de blogger
Eva Mark
Eva Mark

Hoi! Ik ben Eva, student Pabo in Haarlem. Deze zomer heb ik de kinderen op camping l’Hirondelle samen met mijn collega’s vermaakt. Tegelijkertijd schreef ik blogs voor Team4Animation!

alle blogs van Eva
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022