Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Genieten van de laatste week!

Genieten van de laatste week!

3 minuten
21-08-2016
Esmee Leusenkamp

Afgelopen week begon ik me steeds meer te realiseren dat het einde in zicht komt, mijn gevoel is heel dubbel omdat ik natuurlijk héél graag mijn vrienden weer wil zien, mijn lichaam helemaal op is en ik thuis ook echt wel mis. Maar ik ga alles nog maar één keer doen. Één welkomsborrel, één welkom disco, één karaokeavond, één spelavond en één keer de “Presqu’île Show”

Ja, mijn laatste week is begonnen!!!

Weekend

Over mijn op één na laatste weekend kan ik toch echt wel zeggen dat die super was! Vrijdag ochtend zijn er 2 vrienden van Elie aangekomen voor dit weekend. Zaterdag hebben we een lange wandeling gemaakt door de bergen. Op een afstandje zagen we een klein strandje en besloten om er naartoe te gaan. Na een hele beklimming stijl omhoog en stijl naar beneden met gevaar voor eigen leven kwam eindelijk het strandje in zicht. Maar toen we er eenmaal bijna waren zagen we een groot bord staan, “Plage nudiste”. Oeps, dat was niet helemaal de bedoeling. We hebben achterin maar ergens een plekje gezocht om toch lekker veilig met onze zwembroek en bikini aan van het zonnetje te genieten. We bedachten ons dat er toch een makkelijkere weg moest zijn om terug te gaan aangezien er alleen maar oudere mensen of families met kleine kinderen op het strand rondliepen. Die weg was er gelukkig ook.

IMG_20160821_153010

Elie met hoorn

IMG_20160821_153026

Na een tijdje hoorden we trompetmuziek vanuit het bos. Elie was vrolijk terug aan het toeteren in de hoop een antwoord te krijgen, die hij lachwekkend genoeg ook steeds kreeg. Na nog een stukje lopen zagen we dat de man met de trompet (wat volgens mij eigenlijk een hoorn is) die naar ons toe kwam lopen en gemotiveerd een poging deed om Elie hoorn te leren spelen. (zie foto)

IMG_20160821_153337

zaterdag avond hebben we met zijn allen tapas gemaakt.

Banaanvaren

Ik heb het gedaan! Voor het eerst in mijn leven op een opblaasbare reuzenbanaan achter een speedboot!  Het was voor ons allemaal de eerste keer maar het is zo leuk. Het gaat knetter hard en je moet echt alles geven om te blijven hangen als dat ding de lucht in vliegt, dat in combinatie met zoutwater dat in je ogen spettert en mensen die tegen je aan vliegen is niet altijd even prettig. Net als de blauwe plekken, spierpijn en blaren die ik nu rijker ben, maar het was zeker een leuke ervaring en een aanrader!  (zie foto bovenaan)

 

Nu echt

Over 3 uurtje begint dan toch echt de laatste welkomsborrel van deze zomer. Ik ben klaar om nog één weekje lekker te knallen en ook de laatste mensen van het hoogseizoen een topweek te bezorgen. Dinsdag 30 augustus kom ik weer thuis dus jullie zien me snel weer! Soms leek het een eeuwigheid te duren en soms vloog de tijd voorbij maar wat ga ik het hier missen!

IMG_20160821_152951

Mijn camping ligt op dit schiereiland, een plek die ik nooit ga vergeten!

Zonnige groet,

Esmee

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!