Even schakelen..

Even schakelen..

2 Minuten
02 Jul 2016

Bonjour à tous!

Ik ben er. Camping le Tropicana in de Vendee. Ik heb flink wat moeten overbruggen om hier te komen. Het was namelijk een helse rit. Verkeerde bustickets, stranden in Nantes, huilen op het station en vervolgens met een wildvreemde jongen in de auto stappen. Ja, het is me allemaal overkomen. MAAR, ik heb het overleefd.

image  image

Ik zit hier nu ongeveer 4 dagen. Het regent veel, het is gemiddeld 22 graden en het is echt super stil op de camping. Je kunt merken dat in Frankrijk de zomer nog niet is begonnen.

Ik heb het best zwaar, de communicatie met mijn collega’s verloopt slecht, ik heb vrijwel niks te doen, dus ik verveel me vaak en het eten is nou niet echt wat ik gewend ben. Ik heb al op mijn kamertje zitten huilen omdat ik het gewoon even allemaal niet meer wist. Toch vermaak ik me ook wel, Kenza is het meisje waar ik alles mee doe, en echt, zij is geweldig! Vandaag heb ik mijn andere collega ontmoet; Nicolas. Ze proberen veel in het Engels met mij te praten en we doen leuke dingen samen.

Het is lastig om hier zo alleen te zitten, ik kijk uit naar het begin van het echte seizoen. Dan heb ik misschien wat meer te doen. Voor nu is het even kiezen op elkaar zetten en doorgaan! Dat kan ik! Dat weet ik!

Vanavond ga ik werken aan mijn eerste vlog dus ook die zal snel online verschijnen! Voor nu:

À bientôt!

Over de blogger
Sanne van Beek
Sanne van Beek

Hoi! Ik ben Sanne. 20 lentes jong, woonachtig in Apeldoorn. En ik ben enigszins prettig gestoord.

alle blogs van Sanne
Vacature bij deze blog
Aan de slag in Nederland

Aan de slag in Nederland

Land
Nederland
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022