Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Even schakelen..

Even schakelen..

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Bonjour à tous!

Ik ben er. Camping le Tropicana in de Vendee. Ik heb flink wat moeten overbruggen om hier te komen. Het was namelijk een helse rit. Verkeerde bustickets, stranden in Nantes, huilen op het station en vervolgens met een wildvreemde jongen in de auto stappen. Ja, het is me allemaal overkomen. MAAR, ik heb het overleefd.

image  image

Ik zit hier nu ongeveer 4 dagen. Het regent veel, het is gemiddeld 22 graden en het is echt super stil op de camping. Je kunt merken dat in Frankrijk de zomer nog niet is begonnen.

Ik heb het best zwaar, de communicatie met mijn collega’s verloopt slecht, ik heb vrijwel niks te doen, dus ik verveel me vaak en het eten is nou niet echt wat ik gewend ben. Ik heb al op mijn kamertje zitten huilen omdat ik het gewoon even allemaal niet meer wist. Toch vermaak ik me ook wel, Kenza is het meisje waar ik alles mee doe, en echt, zij is geweldig! Vandaag heb ik mijn andere collega ontmoet; Nicolas. Ze proberen veel in het Engels met mij te praten en we doen leuke dingen samen.

Het is lastig om hier zo alleen te zitten, ik kijk uit naar het begin van het echte seizoen. Dan heb ik misschien wat meer te doen. Voor nu is het even kiezen op elkaar zetten en doorgaan! Dat kan ik! Dat weet ik!

Vanavond ga ik werken aan mijn eerste vlog dus ook die zal snel online verschijnen! Voor nu:

À bientôt!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!